Gelencsér ráér Karácsonyról hazudozni – Kaposvár az egyik legboldogtalanabb megyeszékhely

2021-06-10 15:12 | #Gelencsér Attila #Boldogságtérkép #Karácsony Gergely

Gelencsér Attila Kaposvár problémái helyett Budapesttel és Karácsony Gergellyel foglalkozik, miközben Kaposvár az egyik legboldogtalanabb megyeszékhely.

Gelencsér Attila, a Fidesz kaposvári országgyűlési képviselője, ahelyett, hogy a kaposváriak mindennapi problémáival foglalkozna, Karácsony Gergellyel és Budapesttel foglalkozik. A képviselő, Facebook oldalának tanúsága szerint, inkább Karácsonyról hazudozik, semmint azzal foglalkozna, hogy miért Kaposvár az egyik legboldogtalanabb megyeszékhely.

Gelencsér, a központi utasításnak megfelelően, Karácsonyt próbálja lejáratni, aki az LMP-MSZP-P miniszterelnök-jelöltje, azonban még nem hallottunk tőle magyarázatot arról, miért Kaposvár az egyik legboldogtalanabb megyeszékhely. 2010 óta ígérget Gelencsér Attila magasabb béreket a kaposváriaknak, de még mindig sereghajtók vagyunk e tekintetben a megyeszékhelyek között. Ezek húsbavágó kérdések, ami meg is látszik az emberek közérzetén.

A kaposváriakat az érdekli, hogy mi van Kaposváron, a budapestiek pedig köszönik, jól vannak. Gelencsérnek fölösleges aggódi miattuk.