Márki Zay Péter bejelentette Horváth Ákost Kaposváron

2021-07-02 14:49 | #Horváth Ákos Ervin #Előválasztás #Kaposvár

A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, Márki-Zay Péter egy videóban bejelentette, hogy a szervezet Horváth Ákos Ervint indítja az előválasztáson Kaposváron.

Horváth Ákos Ervin

Hetek óta ment a találgatás, hogy indul-e az előválasztáson Szita Károly 2019-es ellenfele Horváth Ákos Ervin. Az összefogás polgármester-jelöltjét tegnap Márki-Zay Péter jelentette be, a Civileket a Parlamentbe kezdeményezés égisze alatt. 

Horváth elmondta, hogy az uralkodó politikai elit az emberek érdekei fölé helyezi a pártérdekeket, amit meg kell változtatni. Megválasztása esetén mindig csak a körzet, a választók és az ország érdekeit fogja képviselni.

Márki-Zay Péter elmondta, hogy Horváth egy igaz lokálpatrióta, aki a gazdasági életben már nagyon sokat bizonyított. Eljött az idő, hogy a közéletben is bizonyítson és tudását, tapasztalatát a kaposváriak és a környéken élők szolgálatába állítsa.

Horváth Ákos Ervin színre lépésével 4 szereplője lett a kaposvári előválasztásnak. Korábban már bejelentkezett Bereczki Dávid (Momentum), Varga István (DK), Szendefy Mária (LMP). Pintér Attilát az Mszp-P ugyan bejelentette, de másfél hét múlva vissza is léptették, egy DK-MSZP háttéralku miatt, amit azóta is nehezményeznek a helyi szocialisták.

Előválasztás 2021

Köszönöm Márki-Zay Péternek, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjének a támogatást. Közösen egy élhetőbb Magyarországot, Mindenki Magyarországát meg tudjuk teremteni. Támogasd Te is, hogy 2022-ben én legyek az ellenzék közös jelöltje Somogy megye 01. számú választókerületében. Itt írd alá ⤵ http://horvathakoselovalasztas.hu/ #előválasztás #horváthákoservin #somogy #kormányváltás

Közzétette: Horváth Ákos – 2021. június 30., szerda