Kommentelők: „Gölöncsér!... Ahhoz túlságosan bunkó vagy!”

2021-07-10 10:02 | #Gelencsér Attila #Jakab Péter #munkagép

Gelencsér Attila korszakos videót tett közzé Facebook oldalán, melyben a szocialista oktatófilmek színvonalát is alulmúló minőségben próbált „példát” mutatni Jakab Péternek, akire egy hete Fonyódligeten a forgatás közben egy munkagépet küldtek, ami majdnem elütötte, amit, teljesen jogosan, ki is kért magának. 

Gelencsér bemutatta a saját videójában, hogy a Jobbik pártelnökének hogyan kellett volna viselkednie, mikor épp egy többtonnás munkagép akarja elütni. A fideszes képviselő szerint még Jakabnak kellett volna bocsánatot kérnie, és félreállni, melyet a kínosan gagyi videóban, kínosan gagyi színészkedéssel próbált bemutatni.

Gelencsér Attila egy fontos dolgot szándékosan kihagyott az alkotásából. Jakab Péter közterületen forgatott, mikor az építési területről ráküldték a munkagépet. Gelencsér, ezzel szemben építési területen csinálta meg a videóját, ahol valóban jogosan merülne fel a kérdés, miért nem áll félre, aki útban van. Jakab esetében szó sem volt ilyesmiről, hiszen nem építési területen voltak, és a videóban jól látszik, hogy az elkerített építési területről jön ki a gép, egyenesen Jakab Péter és Steinmetz Ádám felé, akik, amúgy, háttal álltak.

A kommentelők is átláttak Gelencsér Attila erőlködésén, és nem kímélték a videó alatt. A teljesség igénye nélkül:

„Hoppá, színésznek kellett volna elmenni, jobb lett volna mindenkinek.”

„Ezt az előadást még maga Lenin is megirigyelte volna, gratulálok!”

„Talán az egyik legnagyobb cselekedete volt ez a képviselő úrnak az elmúlt években.” (természetesen irónikusan fogalmazott az illető)

„Ez annyira szar lett, hogy már jó.”

„Gratulálok! Ön pályát tévesztett. Vagy inkább bolygót.”

„Pont olyan, mint mikor a bebaszott biciklis magyarázkodik a rendőrnek és elnézést kér, hogy élve született”

„Ki ez a fasz?”

„Nem vizet kellene adni a gépésznek, hanem fizetést!”

„A Szájer-féle mutatványt is újra tudnád játszani?”

És jöjjön a kedvencünk: „Akkor ön kedves képviselő úr, miért vesz fel több pénzt, mint aki ön szerint fontosabb munkát végez?”

„Az a helyzet öreg, hogy egy bohócok vagytok mind és erről még videót is csináltok. Gratulálok!”

„Ennyire hülyék is csak ti lehettek. Semmi köze a két szitunak egymáshoz…” (fent leírtuk, hogy mi a két eset közötti különbség)

„Reméljük mi is, hogy többet nem leszel útban Gecsa!”

„… izgalmasabb lett volna, ha Szájer Joci haverodnak készítesz oktató videót…”

„Jakab Péter közterületen tartott sajtótájékoztatót, ahova egy elzárt munkaterületről ráküldtek egy munkagépet. Érzed a különbséget? Nem hinném. Ahhoz túlságosan bunkó vagy.”

🎥 Oktatóvideó Jakab Péternek

🎥 Oktatóvideó Jakab Péternek Add tovább!

Közzétette: Gelencsér Attila – 2021. július 9., péntek
Munkagépet küldtek ránk forgatás közben!

A Fidesz egyre keményebb eszközökkel próbál elhallgattatni minket, most épp egy munkagéppel akartak ránk tolatni videofelvétel közben. A fonyódligeti Erzsébet gyermektábornál jártunk, ahol Mészáros Lőrinc égeti a milliárdokat évek óta, miközben itt gyerekeknek kéne már táborozniuk. A gyerekek helyett megint csak Mészáros élete lett jobb. Erre hívtuk fel a figyelmet, amikor kiküldtek ránk egy munkagépet. Végül az utolsó pillanatban megállt. Merthogy mi soha nem hátrálunk! Jobb, ha ezt tudomásul veszi a Fidesz-maffia is. #jakabpéter

Közzétette: Jakab Péter – 2021. július 1., csütörtök