400 ezren látták Gelencsér Attila leégését

2021-07-22 15:00 | #Gelencsér Attila #Felder Frigyes #LMP #Fidesz #Kaposvár #Kapocs Közösség #Zöld

Miközben a kercseligetiek az otthonaikért küzdöttek a múlt hétvégi áradások miatt, Gelencsér Attila, a körzet fideszes országgyűlési képviselője, Facebookon szidta Németországot az áradások miatt. 

Több, mint 400 ezren látták azt, a Kapo(c)s Közösség nevű Facebook csoportban található bejegyzést, melyet Felder Frigyes tett közzé a kercseligeti áradásról. Az LMP-s képviselő Gelencsér Attila azon írására reagál, melyben azt taglalja: a német kormány csődöt mondott az áradásokkal kapcsolatban. 

Minezt pont aznap, mikor a választókerületében is számos településen hatalmas áradások voltak, az emberek az otthonaikért küzdöttek. Felder a bejegyzésben számon kéri Gelencsért: miközben Kaposváron és környékén is áradások vannak, miért Németországgal és a német kormánnyal van elfoglalva.

Felder Frigyes a következőket írta:

"Gelencsér Attila mondott csődöt!

Gelencsér Attila a németországi áradásokkal kapcsolatban megfogalmazta azon véleményét, hogy csődöt mondott a német kormány.

Attila!

A képeken a tegnapi kercseligeti áradás látható. Ez a település Somogy 1-es számú választókerületében található, aminek éppen te vagy az országgyűlési képviselője. Az emberek éppen az otthonaikért küzdöttek, mikor te Németországról posztolgattál hülyeségeket a Facebookon.

AKKOR MÉGIS KI MONDOTT CSŐDÖT?"

A bejegyzést 2700-an osztották meg és több, mint 400 ezren olvasták. A teljes bejegyzést ide kattintva éri el.