Tizenhároméves lánnyal szexelt folyamatosan a fiatal kaposvári férfi

2021-08-03 07:59 | #Kaposvári Járási Ügyészség #Kaposvári Járásbíróság #szexuális visszaélés #gyerekkorú

A barátnő eleinte hazudott az életkoráról, ám párja azután sem mondott le az együttlétekről, hogy kiderült, még 14 éves sincsen.

Folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés miatt emelt vádat a kaposvári ügyészség azzal a 20 éves fiúval szemben, aki annak ellenére folytatta szexuális kapcsolatát a sértettet, hogy tudomására hozták: a lány nem töltötte be 14. életévét.

A vádlott 2019-ben ismerkedett meg a 2007 februárjában született sértettel, akivel 2020 februárjától párkapcsolatot létesített. Májusától a lány beleegyezésével rendszeres szexuális együttlétekre is sor került közöttük Kaposváron, mivel a sértett alkati tulajdonságai alapján elhitette a fiúval, hogy elmúlt 14 éves. A lány édesanyja azonban hamarosan tudomást szerzett a kapcsolatról, és felhívta a vádlott figyelmét, hogy a sértett – aki később ugyancsak bevallotta barátjának, hogy hazudott az életkoráról – csak 13 éves. A fiatal férfi ezzel mit sem törődve továbbra is rendszeresen közösült barátnőjével.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában - tárgyalás mellőzésével - felfüggesztett börtönbüntetésre tett indítványt.