A meleg szexorgia óta visszavonultan él a fideszes politikus

2021-08-25 10:23 | #Szájer József #Fidesz #szexparti #orgia

Balatoni villájában piheni ki a tavaly év végi botrány fáradalmait Szájer József egykori fideszes EP-képviselő – derül ki a Blikk cikkéből, amelyben egy fotót is közöltek az éppen teregető fideszes politikusról.

Kép: laika_mcmliv

A lap azt írja, hogy Szájer „lefogyva, szakállát, haját levágatva fiatalosabb külsőre tett szert”.

A saját stranddal rendelkező, a Blikk becslése szerint 200 milliót érő balatoni villát még 2014 végén vásárolta meg Szájer, és egy héttel azután, hogy papíron is véget ért a brüsszeli munkája, áthelyezte címét a balatoni hétvégi házba, amelynek ő az egyedüli tulajdonosa. Korábban tíz éven keresztül a feleségével, Handó Tündével közös családi házába volt bejelentve. A Blikk szerint a környéken élők, dolgozók közül a legtöbben nem tudták, hogy Szájer a környéken lakik: a heliy boltban, kávézóban még nem ismerték fel, egyik szomszédja viszont szokta látni úszni.

Szájert tavaly november végén egy olyan szexorgiáról menekülve fogta el a belga rendőrség Brüsszelben, amelyen meleg férfiak vettek részt, drogokat fogyasztottak, ráadásul a covid miatt egyébként is illegális volt. A képviselő már a botrány kibukása előtt lemondott mandátumáról, később pedig a Fideszből is kilépett.

Kép forrása: Blikk