Megzsarolták Horváth Ákost és az ellenzéki pártok országos vezetőit

2021-09-02 10:20 | #Horváth Ákos Ervin #Kaposvár #zsarolás #Előválasztás #Fidesz

Tegnap este került fel Horváth Ákos Ervin Facebook oldalára egy videó, melyben elmondja, azzal zsarolják őt és az ellenzéki pártok országos vezetőit, hogy ha nem lép vissza az előválasztástól, terhelő anyagokat tesznek közzé róla és csapata tagjairól.

Forrás: Horváth Ákos Ervin Facebook oldala - Márki-Zay Péter (balra), Horváth Ákos Ervin (középen) Jakab Péter (jobbra)

Horváth azt is elmondja, hogy a közelmúltban több, nem nyilvános közvélemény-kutatás is készült, melyek azt mutatják, hogy neki van reális esélye Kaposváron megverni a Fideszt. Azt, hogy kinek állhat érdekében, hogy ne induljon a választáson, a választók fantáziájára bízza. 

Horváth később a videó alatti kommentben jelezte, még este megtette a rendőrségi feljelentést.

Információink szerint a Momentum, a DK, az LMP, a Jobbik, és az MSZP országos vezetői is megkapták a zsarolólevelet. 

Mint ismert Horváth Ákost az MMM-Jobbik-LMP-UVNP-ÚK pártok támogatják az előválasztáson, és az egyik fő esélyes, hogy 2022-ben megverje a fideszes Gelencsér Attilát.

Horváth kijelenti, nem fél a zsarolástól, és a szeptember 18-án kezdődő előválasztáson az emberek támogatását kéri, hogy 2022-ben győzni tudjon a Fidesz ellen.

A videó itt érhető el:

Hát elkezdődött... Megzsaroltak engem és az ellenzéki pártok országos vezetőit, hogy lépjek vissza az előválasztástól. Nincs mitől félnem! Folytatjuk a munkát!

Közzétette: Horváth Ákos – 2021. szeptember 1., szerda