VIDEÓ! Pofozkodás a Momentum sajtótájékoztatóján - a provokátor ütött

2021-10-13 09:07 | #Momentum #pofon #Széll Kálmán tér

A hétfői Momentumos sajtótájékoztatón pofonok sokasága csattant el, ahol hivatalosan is bejelentették, hogy Orosz Anna veszi át a párt vezetését. Szerkesztőségünkhöz eljuttatott felvételen jól látszik, ahogy a provokátor üti meg a résztvevőket.

A sajtótájékoztató végén az újságírói kérdések alatt a Széll Kálmán téren egy provokátor férfi üvöltözte a momentumosoknak, hogy

„NER strici, Fidesz, Fidelitas, NER-strici”.


Az Index élő közvetítéséből nehezen lehetett volna eldönteni, hogy ki kezdeményezte a pofozkodást, de mára tisztázódott az eset.

A Momentum tegnap délután elküldte szerkesztőségünknek a pofozást megörökítő lassított felvételeket. Ezen kivehető, hogy valóban a provokátor férfi ütlegelte a résztvevőket.

A Momentum a helyszínre hívta a rendőrséget, majd a helyszíni szemle után több sértett, illetve tanú a rendőrségen tett tanúvallomást. A rendőrség bekérte a többi felvételt is a többi megjelent sajtóorgánumtól és a nyomozást megkezdték.

Valószínűleg tényleg el van átkozva a Széll Kálmán tér ilyen tekintetben, ha folytonosak ezek a politikusokat ért fizikai bántalmazások. Legutóbb Szabó Tímeát érték inzultusok a helyszínen.