Balhézott egy vírustagadó Tabon

2021-12-17 14:49 | #Koronavírus #Tab #vírustagadás #Somogy megye #Kékfény

Azt mondta, hogy szerinte a Mentőszolgálatnál önkéntesen szolgáló egyetemisták azért mennek mintát venni a Covid-gyanús betegekhez, mert előre megfertőzött tesztekkel szeretnék fenntartani a koronavírus-járvány látszatát.

A fentebb leírt véleménye miatt úgy látta jónak a helybéli férfi, ha ott helyben kárt tesz a munkát végzők autójában a Somogy megyei Tabon, írja az Országos Mentőszolgálat.

Az 55 éves, vírustagadó férfi az utcán lépett oda a védőruhába öltözött fiatalokhoz, és azt követelte, hogy adják át neki a levett mintákat. Erre nem került sor, ezért rájuk támadt.

Az egyetemistáknak végül a szolgálati autó nyújtott menedéket, amit a férfi percekig ordítva püfölt ököllel. Miután nem tudta megszerezni a mintákat, saját autójába ülve távozott a helyszínről. Az eset hatalmas felháborodást keltett a bajtársi közösségben. 

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfit a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták, majd előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

❗️ÖKÖLLEL VERTE SZÉT A MINTAVEVŐ AUTÓT EGY VÍRUSTAGADÓ FÉRFI❗️ A világ legostobább feltételezése, hogy az Országos...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2021. december 16., csütörtök

 

Forrás: ugytudjuk.hu