#elovalasztas

Hétfőig felfüggesztik az előválasztást

2021-09-18 13:56

Elindult szombaton az ellenzéki előválasztás, de az élesben még soha nem használt informatikai rendszer már a péntek éjjeli tesztelés során bemondta az unalmast. Szombat reggel sikerült elindítani, nyolckor elkezdődött a szavazás, és lassan ugyan, de működött a rendszer kilencig, amikot ismét leállt. Mivel azóta sem tudták beindítani a rendszert, így Hétfőig szünetel az előválasztás.

Fej fej mellett Horváth és Varga

2021-09-08 11:24

Minden kaposvári jelölt sikeresen összegyűjtötte a szeptember 18-26. közötti előválasztáson való részvételhez szükséges ajánlást, tájékoztatta a KPSVR-t a helyi előválasztási bizottság (HEVB). Horváth Ákos Ervin és Varga István több, mint kétszeres mennyiségű ajánlást adott le a négyszázas minimumnál.

Jakab Péter a KPSVR-nek: Elszámoltatást, jólétet, szabadságot!

2021-08-28 18:18

Csütörtökön Kaposváron járt Jakab Péter, a Jobbik elnöke, aki közös utcai fórumot tartott Horváth Ákossal, akit a Jobbik mellett a Mindenki Magyarországa Mozgalom, az LMP, az Új Világ Néppárt és az Új Kezdet támogat az ellenzéki előválasztáson. A Jobbik elnöke nemcsak a választókkal és szimpatizánsokkal találkozott, hanem interjút is adott a KPSVR-nek.

Drámai lakosságcsökkenés Kaposváron

2021-07-05 21:11

Kaposváron tartott sajtótájékoztatót Keresztes László Lóránt az LMP-Magyarország Zöld Pártja frakció vezetője és Szendefy Mária a zöld párt kaposvári, előválasztási képviselő jelöltje. Drámai Kaposvár lakosságcsökkenése.

Dózerolják a Balaton védett területeit

2021-07-04 19:43

Többnyire a Fideszhez köthető oligarchák nyerészkednek a Balaton védett területeire építtetett luxushotelekből. A környezetvédelmi jogszabályok kijátszására hívta fel a figyelmet Szendefy Mária, az LMP képviselőjelöltje, aki megígérte, hogy felül fogják vizsgálni ezeket a beruházásokat.

Kaposvári előválasztási interjúk - Szendefy Mária

2021-06-26 12:27

Sorozatot indítottunk, melyben bemutatjuk az ellenzéki előválasztás kaposvári jelöltjeit. Az interjú egy 18 kérdést tartalmazó általános részből, melyet minden jelölt egységesen megkapott, illetve egy 2 provokatív kérdést tartalmazó személyes részből áll. Az második részben Szendefy Máriával, az LMP képviselőjelöltjével ismerkedhetnek meg.

Szendefy Mária lehet az alternatíva a Karácsony tábor számára Kaposváron?

2021-06-17 16:20

Pintér Attila visszaléptetésével érdekes helyzet keletkezett a kaposvári ellenzéki mezőnyben. Az MSZP a DK-val való megegyezés alapján léptette vissza Pintért, viszont így is maradt Karácsony Gergely miniszterelnököt támogató jelölt a városban, mégpedig az LMP-s Szendefy Mária.

Kaposvári előválasztási interjúk - Bereczki Dávid

2021-06-17 15:43

Sorozatot indítottunk, melyben bemutatjuk az ellenzéki előválasztás kaposvári jelöltjeit. Az interjú egy 18 kérdést tartalmazó általános részből, melyet minden jelölt egységesen megkapott, illetve egy 2 provokatív kérdést tartalmazó személyes részből áll. Az első részben Bereczki Dáviddal, a Momentum képviselőjelöltjével ismerkedhetnek meg.