#kaposvar

Egyre több magyar nyugdíjas nyomorog

A kormányzati propaganda ellenére egyre többen élnek a szegénységi küszöb alatt. A hangzatos szólamokat rendre megcáfolják a KSH adatok, melyek már így is kozmetikázva vannak.

VIDEÓ - Óriási pazarlás, hogy nem működik az új CT

Nagyatádon lassan egy éve működik a modern CT, de nem vizsgálhatják meg a betegeket helyben, hanem továbbra is Kaposvárra kell utazniuk, mert az állam nem támogatja a vizsgálatot. Havonta 300 embernek lenne szüksége a vizsgálatra, akiket így Kaposváron látnak el.

Árok: Indul a szabadrablás Kaposváron

Árok Kornél, az Mszp Kaposvár Városkörnyéki Szervezetének elnöke, a „A csapos (köz)beszól” nevű Facebook csoportjában nehezményezte, hogy Szita Károly és alpolgármesterei illetményét a csillagos égbe emelte a közgyűlés, ráadásul egyhangú szavazással.

Óriási kábítószerfogás Kaposváron

Az év kábítószerfogásáthajtották végre a rendőrök. A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indított eljárást azzal a kaposvári lakossal szemben, akit 2019. november 28-án délután egy kábítószer-átadás során fogtak el a nyomozók.

Bombariadó az állomáson!

Információink szerint bejelentés érkezett, hogy bombát helyeztek ez az állomáson. A telefonáló nem közölte, hogy melyiken.

Szita borzalmasan kiakadt a közgyűlésen

Egy nem és egy tartózkodás volt a kiváltó ok. A polgármester azt követelte az egyik előterjesztés szavazása után, hogy álljon fel, aki nemmel szavazott és aki tartózkodott, és mondja el, hogy miért tette.

Pénteken Black Friday és FFF Kaposváron is

Holnap lesz a kereskedelem és a fogyasztás legszentebb ünnepe a Black Friday, és szintén holnap lesz a Fridays for Future IV. klímatüntetése is, mely a túlfogyasztás ellen is fellép.

Megalázóan alacsony bérek a szociális szférában

Szokása szerint dicsérő okleveleit osztogatta Szita Károly kaposvári polgármester. Ezúttal a szociális szakma munkatársainak. No, persze nem a Szociális Munka Napján, hanem napokkal később éppen akkor, amikor mindenki megmozdult a szociális dolgozók megalázóan alacsony bérezése miatt.

Válik Gyenesei Leila és Feke Pál

A korábbi miniszter és Somogy Megyei Közgyűlési elnök, Gyenesei István, lánya Gyenesei Leila és az ismert musical színész Feke Pál a Facebookon jelentették be, hogy külön utakon folytatják életüket.

A Black Friday-en lesz klímasztrájk Kaposváron

Szimbolikus napon, a Black Friday-en tartja a Fridays For Future a IV. Globális klímasztrájk akcióját. Most sem marad ki Kaposvár a helyszínek közül, köszönhetően a főszervező Kláb Tamásné Bauer Viktóriának.

Gömbös Patrik (Pszp) miatt nem nyert Pintér Attila

A pszp-s Gömbös Patrik szerint Pintér Attilának nem volt programja a 12-es választókerületre, így nem látta értelmét visszalépni. Pintér Attilának volt programja, amit közzé is tett. Megkérdeztük Gömbös Patrikot, aki 5 év múlva is elindulna. 

Szita keményen beszólt Orbánnak

A Csiky Gergely Színház megnyitóján jelen volt Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, aki feleségével a díszpáholyból nézte végig Szita Károly beszédét. A polgármester keményen odaszólt a miniszterelnöknek, de köszönetet is mondott.