#kekfeny

Átrendszámozás házilag

Taranyi településén fogták el a rendőrök a helyi lakost, aki egy másik jármű rendszámát használva vezetett.

Idősek szódapénzét lopta el

A Kaposvári Járási Ügyészség szabálysértési értékre üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett lopás vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a 35 éves kaposmérői férfit, aki falubéli – jellemzően idős – sértettektől lopta el a szódavízre kapuban hagyott pénzüket.

Felakasztotta magát, de a rendőrök megmentették az életét

Kedd este, Balatonszentgyörgyön egy férfi öngyilkosságot kísérelt meg. Az esetet a férfi házastársa jelentette be, miszerint férje felakasztotta magát a házuk padlásán, majd a szomszédja segítségével levágták a kötélről és megkezdték az újraélesztését. A közelben szolgálatot teljesítő balatonkeresztúri körzeti megbízottak haladéktalanul a helyszínre sietettek.

Bántalmazta kiskorú barátnőjét

Hétfőn, a 22 éves B. Sándor Nagyatádon, a Kolozsvári utcában a barátnőjét több alkalommal megütötte, hasba és fejbe rúgta, amely a környéken tartózkodókban megbotránkozást és riadalmat keltett.

Bíróság elé állt a segesdi templomfosztogató

Nagyatádi Járási Ügyészség kisebb értékre, folytatólagosan elkövetett lopás vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a 35 éves kiskunhalasi férfit, aki egy templomfelújítás során lopott el vallási témájú antik könyveket és tárgyakat. Az esetről a KPSVR.hu már korábban beszámolt.

A Tesco egyik biztonsági őre gumibottal vert egy férfit

Teljes erővel vert egy földön fekvő férfit a Tesco egyik vagyonőre hétfő délelőtt. Az esetet egy kaposvári járókelő videón örökítette meg a parkolóból, majd a felvételt elküldte az RTL Klubnak. A videón jól látszik, ahogy a földön fekvő férfi védekezni próbál, de az őr tovább ütlegeli.

Szeméremsértés gyógymasszázs közben a kórházban?

- Ha a történtekre gondolok, elfog a hányinger, nagyon nehéz róla beszélnem még mindig - kezdte a beszélgetést a nő, akit annyira sokkoltak a történtek, hogy először nem is akarta elhinni, hogy zaklatás áldozata lett. – Eleinte arra gondoltam, biztos csak bemagyarázom magamnak a történteket és csak véletlen volt az egész ügy.
Végül mégis feljelentést tett és bírósági per kerekedett az esetből.

Házi bombákat gyártott, és radioaktív anyagokat gyűjtött egy kaposvári vegyész, engedély nélkül

A Kaposvári Járási Ügyészség robbanóanyag engedély nélküli készítéséve-megszerzésével elkövetett, robbanóanyaggal való visszaélés bűntette és radioaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt emelt vádat azzal a 30 éves kaposvári férfival szemben, aki engedély nélkül tartott az otthonában nagyrészt általa készített robbanóanyagokat, illetőleg engedély nélkül radioaktív vegyszert is megszerzett. 

Tetejére borult egy autó Marcalinál

Autóbaleset történt Marcali közelében, a 6805-ösön. Egy autó a fejet tetejére borult. A mentők két embert kórházba szállítottak a helyszínről.

Öt embernek adott el cannabist, 4 év börtönre ítélték

A Fonyódi Járásbíróság 4 év börtönbüntetésre ítélt egy 40 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntette miatt. A vádlott ismeretlen személytől cannabist tartalmazó kábítószert vásárolt, hogy azt továbbértékesítse.

A pénzt vitte el, nem az üres üveget

Gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit a kaposvári nyomozók, aki már többször is elemelte a szódacsérére kirakott pénzeket Kaposmérőn.
 

Időseket fosztogatott a kaposvári nő

A Kaposvári Járási Ügyészség kifosztás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a 32 éves kaposvári nővel szemben, aki 2018 nyarán sorozatosan követett el vagyon elleni bűncselekményeket, így több idős embert kifosztott, ingatlanokba tört be, valamint boltból is lopott. 

Csavarhúzóval próbált kirabolni egy 94 éves asszonyt

A Siófoki Járási Ügyészség vádemelését követően a Siófoki Járásbíróság ítéletet hirdetett annak a 22 éves balatonszabadi férfinak az ügyében, aki februárban Zamárdiban csavarhúzót szegezett egy 94 éves asszony torkának azért, hogy a házban lévő értékeket adja át, de az idős sértett kitartó ellenállása és segélykiáltásai miatt végül üres kézzel távozott.

Lángokba borult a Meistro Lovasklub

Vasárnap éjszaka lángokba borult a Meistro Lovasklub. Fél órán át küzdöttek a tűzoltók az újra és újra belobbanó lángokkal, mire sikerült eloltaniuk a tüzet. A helyszínre jelenleg is érkeznek a mentők és a tűzoltók. Egy olvasónk videón örökítette meg az esetet.

Ma szabadultak ki a Táncsicsos gyilkosok

A Szombathelyi Törvényszék mint másodfokú bíróság jóváhagyta a két Táncsicsos gyilkos szabadlábra helyezését. A két elítéltet a mai napon feltételesen szabadlábra bocsátották.

Nem vette észre a motorost és halára gázolta

A Kaposvári Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat azzal a 75 éves férfival szemben, aki úgy kanyarodott egy szabályosan közlekedő motoros elé, hogy nem észlelte.

Megbízott benne, majd kicsalt tőle 1 millió forintot

A rendőrség adatai szerint Sz. János 2018 augusztusában egy balatonszabadi lakosnál végzett különböző felújítási munkálatokat, eközben a tulajdonos bizalmába férkőzött, majd kicsalt tőle egy millió forintot.