#lmp

400 ezren látták Gelencsér Attila leégését

2021-07-22 15:00

Miközben a kercseligetiek az otthonaikért küzdöttek a múlt hétvégi áradások miatt, Gelencsér Attila, a körzet fideszes országgyűlési képviselője, Facebookon szidta Németországot az áradások miatt. 

LMP: a Deseda alkalmatla a fürdésre

2021-07-22 13:11

A Nagy Tavaink védelméről és a Desedáról tartott sajtótájékoztatót Kanász-Nagy Máté az LMP társelnöke és Szendefy Mária az LMP előválasztási jelöltje Somogy 1 választókörzetben.

Kaposvári előválasztási interjúk - Szendefy Mária

2021-06-26 12:27

Sorozatot indítottunk, melyben bemutatjuk az ellenzéki előválasztás kaposvári jelöltjeit. Az interjú egy 18 kérdést tartalmazó általános részből, melyet minden jelölt egységesen megkapott, illetve egy 2 provokatív kérdést tartalmazó személyes részből áll. Az második részben Szendefy Máriával, az LMP képviselőjelöltjével ismerkedhetnek meg.

Szendefy Mária lehet az alternatíva a Karácsony tábor számára Kaposváron?

2021-06-17 16:20

Pintér Attila visszaléptetésével érdekes helyzet keletkezett a kaposvári ellenzéki mezőnyben. Az MSZP a DK-val való megegyezés alapján léptette vissza Pintért, viszont így is maradt Karácsony Gergely miniszterelnököt támogató jelölt a városban, mégpedig az LMP-s Szendefy Mária.

Szendefy: hazaárulás amit a Fidesz Fudan-ügyben csinál

2021-06-09 16:17

Sok ezer ember vonult utcára a Fudan Egyetem beruházása és a Fidesz elleni tüntetésen szombaton. Szendefy Mária, az LMP kaposvári képviselőjelöltje, is ott volt a tüntetők között, ahol az LMP-MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje Karácsony Gergely volt a vezérszónok.

Andert és Potocskánét is támogatja az LMP

2021-06-07 15:37

Az LMP a legjobb tudása szerint minden választókerületben a legalkalmasabb jelöltet ajánlja a választópolgárok figyelmébe az ellenzéki előválasztáson, ezért a Somogy megye 4. számú választókerületben Potocskáné Kőrösi Anitát, Somogy megye 2. számú választókerületben Ander Balázst és Bács-Kiskun 1. számú választókerületében Lejer Zoltánt, a Jobbik jelöltjeit támogatja - áll a párt közleményében.

Steinmetz Ádámot támogatja az LMP a Somogy 03-as választókerületben

2021-06-01 10:25

Az LMP meggyőződése, hogy Steinmetz Ádám, a Jobbik jelöltje le fogja győzni a fideszes Móring József Attilát a jövő évi országgyűlési választáson, ezért Magyarország Zöld Pártja őt támogatja az ellenzéki előválasztáson Somogy megye 3. számú országgyűlési egyéni választókerületében.

Fonyódligeti gyermektábor - érthetetlen pusztítás

2021-05-12 15:46

Hatalmas pusztítással kezdte meg felújítási munkáit a Mészároshoz köthető cég a balatoni Fonyódligeti táborban. Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke, és Szendefy Mária, a zöldek a kaposvári előválasztáson induló képviselőjelöltje tartott tegnap sajtótájékoztatót a táborral kapcsolatban.

Itt a lista a fideszes káderekről

2021-04-30 11:26

A KPSVR is megírta, hogyan lopta el a Fidesz, Gelencsér Attila segédletével, az 1000 milliárdos közvagyont. Mindannyiunk vagyonát fideszes alapítványokba szervezte ki a kormány, hogy bukás esetén az új kormánynak már ne legyen ráhatása, például az egyetemekre.

Felder: Szita fejezze be a megszorításokat és állítsa vissza a menetrendet!

2021-04-08 18:50

A március 1-jén bevezetett új menetrend hatalmas felháborodást okozott Kaposváron. Felder Frigyes LMP-s önkormányzati képviselő petíciót indított a korábbi menetrend visszaállítása érdekében. Az eredményekről a Városháza előtt számolt be Szendefy Máriával, az LMP megyei elnökével együtt.

Titkolt dokumentumok, panaszkodó utasok, petíció

2021-03-23 17:20

A Kaposvári Közlekedési Zrt. továbbra is titkolja, milyen szempontok alapján csökkentette a buszjáratok számát. Az utasok háborognak, Felder Frigyes, önkormányzati képviselő, pedig petíciót indított.