#politika

Propagandára költ a kormány az emberek helyett

70 milliárd (70.000 millió!) forintos költés egyetlen cégnél kormánypropagandára; 280 millió át sem vett gyorstesztekre; 5,6 milliárd (5600 millió) forint határon túli célokra és 11,5 milliárd a kaszinóbizniszből. A koronavírus-járvány miatt bajba jutott magyarokra viszont sajnálja a pénzt Orbán Viktor.

Szavazás: nem lett közelebb a Donner a városhoz

A kaposvári propaganda 2 (két, azaz kettő!) járókelőt kérdezett meg, hogy mit szólnak az új közlekedési központhoz, akik „meglepő” módon pozitívan nyilatkoztak. Ezután kijelentették, hogy a kaposváriaknak tetszik a beruházás.

Rászorulókat szivat a Fidesz és a Mi Hazánk

Az egri közgyűlés szeptember 24-én döntött volna a hátrányos helyzetű gyerekek Bursa Hungarica ösztöndíjáról. Ezt akadályozták meg a Fidesz és a Mi Hazánk képviselői.

A Facebook letiltotta a vírustagadók oldalát

Csütörtökre eltűnt a Facebookról az egyik legismertebb magyar „vírustagadó”, Gődény György (Dr. Gődény) alapította Normális élethez ragaszkodók nevű csoport, és ugyancsak elérhetetlen a vírus veszélyességét korábban többször tagadó Lenkei Gábor több mint 100 ezer követővel bíró oldala, ahogy az Apaszív nevű, maszkellenes oldal is – írja a Magyar Hang.

Zuglói polgármester: Emberkísérletre készül a kormány

Zugló MSZP-s polgármestere, Horváth Csaba keddi sajtótájékoztatóján kijelentette: nem focimeccsre, hanem emberkísérletre készül a kormány, amennyiben a jelenlegi tervek szerint, nézők előtt rendezik meg a csütörtöki Bayern München-Sevilla európai szuperkupa-mérkőzést.

Orbán vadászik Iványi Gáborra

Le akarta szerelni az állami szolgáltató a gázórákat az Iványi Gábor vezette egyház és Oltalom Karitatív Egyesület budapesti központjában. Nem sikerült. Köszönhetően az ellenállásnak és az elemi közfelháborodásnak. A lelkész többször járt Kaposváron az elmúlt időszakban, sok adományt hozott a kaposvári rászorulóknak is.

Karsai: Vidnyánszky egy romhalmazt hagyott Kaposváron

Az RTL Klub interjút készített Karsai Györggyel az SZFE oktatójával, aki szerint Vidnyánszky egy romhalmazt hagyott Kaposváron. Ezt megerősíti a kaposvári színészhallgatókkal készült interjú is, melyben arra panaszkodtak a volt diákok, hogy úgy kellett könyörögni egy-egy óra megtartásáért. Egyes órákon zsidózás is folyt.