#sport

Célba vette a fideszes sajtó Hrutka János korábbi válogatott focistát

2021-03-21 13:43

A történet Gulácsi Péter szivárványcsaládok melletti kiállásával kezdődött, akit a támadások után a korábbi Fradi legenda is megvédett. Hrutkát ezután egyből kirúgták a Mészáros-közeli cég által üzemeltetett Spíler Tv-től, majd elkezdődött a Fidesz-közeli médiában a lejáratása.

Meghalt Wichmann Tamás, 9-szeres világbajnok kenus

2020-02-12 23:18

Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves korában szerdán elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója - értesült a Nemzeti Sport a családtól.

Szalai Ádám ittasan vezetett

2019-10-29 20:48

Szalai Facebook posztjában elismerte, hogy ivott egy pohár bort, de nem érti, hogy az igazoltatás ténye hogyan került ki a Ripost címlapjára, hiszen még eljárás sem indult az ügyben.

Logisztikai rémálom a Kaposvár Aréna

2019-10-08 11:13

Szombaton debütált igazán a Kaposvár Aréna a kaposvári KKK és a zalaegerszegi ZTE KK NB I.-es kosárlabda-mérkőzéssel. Szoros meccsen kikapott a Kaposvár 6 ponttal, azonban nemcsak a KKK, hanem az új aréna is leszerepelt a mérkőzésen. Így, hogy több mint 1700 szurkolót kellett kiszolgálnia az új csarnoknak, megmutatkoztak azon kivitelezési és logisztikai hibái, melyeket utólag nem lehet majd, vagy legalábbis igencsak nehéz lesz orvosolni. A puding próbája az evés, mi kipróbáltuk, és nem volt túl jó íze.

Radikális férőhely csökkenés az Arénában

2019-10-03 20:45

Puska Zoltán, a Kaposvári Kosárlabda Klubot működtető cég ügyvezetője, hivatalosan is elismerte, 800 fővel kevesebb embert tudnak beengedni az újonnan elkészült Arénába. A beígért 3000 fő helyett csak 2200 ember fér be az 5,7 milliárd forint közpénzből elkészült csarnokba. 

 

Elvehetik az akadémia titulust a kaposvári Benétől

2019-09-03 16:25

Elkészítette legújabb jelentését a hazai labdarúgó akadémiákról a belga Double Pass: a cég hat éve vállal szerepet a magyar futball szakmai értékelésében az MLSZ megbízásából, s az elmúlt esztendőkben több hiányosságra és visszásságra is rávilágított. A háromévente készülő jelentésben az összes hazai utánpótlás-akadémiát monitorozzák, így természetesen a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia is szerepelt az elemzésekben. S bár a somogyi megyeszékhely utánpótlásműhelye mindig a mezőny utolsó harmadába került, a belga cég jelentése alapján – melyből az Index közölt részleteket – az elmúlt években nemhogy előrelépni, de még stagnálnia sem sikerült a kaposvári utánpótlásnak.

Rajczit elüldözhették a Rákóczitól - Interjú Mink Olivérrel

2019-07-31 14:08

Másfél hete jelent meg a Kapos-T-n, hogy válsághelyzetben van a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, majd néhány nap múlva Rajczi Péter váratlan távozásáról számolt be a Nemzeti Sport. Hogy elsőkézből kapjunk információkat az akadémia helyzetéről, és megértsük mi vezetett el idáig, a KPSVR.hu szerkesztősége felkereste Mink Olivért, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia volt szakmai igazgatóját. Az interjúból megdöbbentő részletek derülnek ki az akadémia működéséről, valamit a sportvezetők és a polgármester hozzáállásáról.    

Mégsem kell "albérletben" fociznia a Rákóczinak!

2019-06-14 14:35

Az MLSZ „megkegyelmezett” a Rákóczinak! A Rákóczi stadionban nincsen kiépítve a pályafűtés, így nem felelt meg a licencszabályzatnak, ezért nagy esély mutatkozott rá, hogy hazai meccseiket „albérletben” kell lejátszaniuk. Erre azonban nem fog sor kerülni, mert az MLSZ engedélyezte a Rákóczi Stadion használatát!

Átadták az új versenyuszodát, mely zárásként még félmilliárddal megdrágult

2019-05-28 18:15

Csík Ferencről, kaposvári olimpiai bajnok úszóról nevezték el az új versenyuszodát. A Virágfürdő mellett felépült, részben megújuló energiával működő létesítmény a dél-dunántúli régió legkorszerűbb uszodája. Tízpályás, ötvenméteres medencéje nemzetközi úszó-, szinkronúszó-versenyek, vízilabda-mérkőzések rendezésére is alkalmas. A beruházásra azért volt szükség, mert a Virágfürdőt már kinőtte Kaposvár, ahol több mint nyolcszázan űznek vizes sportokat és évente ezren tanulnak meg úszni – írta az MTI. 

Feljutott a Rákóczi! Öt év után ismét az első osztályban a kaposvári zöld-fehérek

2019-05-12 18:55

Története során ötödik alkalommal jutott fel a legmagasabb osztályba a Kaposvári Rákóczi labdarúgó-csapata. A zöld-fehérek vasárnap délután 5-2-re győztek Dorogon, s így egy fordulóval a másodosztályú bajnokság vége előtt bizonyossá vált, hogy az Vasas nem érheti utol pontszámban Waltner Róbert együttesét, mely így a Zalaegerszeg mögött második helyen zár az NB II-ben.

Karnyújtásnyira az NB I-től a Rákóczi!

2019-05-05 20:33

Hatalmas csatában, Ádám Martin 93. percben szerzett góljával győzte le a Vác csapatát a labdarúgó NB II. 36. fordulójában a Kaposvári Rákóczi. Waltner Róbert csapata ezzel nemcsak megerősítette a helyét a tabella második helyén, hanem karnyújtásnyira került az első osztálytól. 

KKK – Csalódás után Ivkovics mutathatja a helyes irányt

2019-04-09 15:05

Kecskeméti vereségét követően már csak legjobb esetben is csupán a 11. helyen végezhet a férfi kosárlabda NB I/A csoportjában a Kaposvári Kosárlabda Klub, ahol a szakmai munka irányítása az új szezonban a férfikapitány, Sztojan Ivkovics kezébe kerülhet.