#video

VIDEÓ - Így kezdődött a kadarkúti őrület

2021-06-26 13:01

Tegnap Kadarkút városát szétverte a jégeső. Minden túlzás nélkül állítjuk: katasztrófa történt, amiről korábban mi is beszámoltunk. Videón mutatjuk, hogy kezdődött az őrület.

VIDEÓ - Börtönbe mehet Berki Krisztián a büntetőfékezés miatt

2021-03-17 15:48

A Fővárosi Ügyészség vádat emelt Berki Krisztián, showman és médiaceleb ellen, aki még 2018 tavaszán büntetőfékezést hajtott végre egy busz előtt. A buszvezető nem tudott időben lefékezni, így nekiment Berki Bentley Continental autójának, amiben elvileg 14 millió forintos kár keletkezett. 

Karsai: Vidnyánszky egy romhalmazt hagyott Kaposváron

2020-09-21 11:21

Az RTL Klub interjút készített Karsai Györggyel az SZFE oktatójával, aki szerint Vidnyánszky egy romhalmazt hagyott Kaposváron. Ezt megerősíti a kaposvári színészhallgatókkal készült interjú is, melyben arra panaszkodtak a volt diákok, hogy úgy kellett könyörögni egy-egy óra megtartásáért. Egyes órákon zsidózás is folyt. 

Megzsarolhatták a belarusz ellenzék vezetőjét

2020-08-11 15:50

Szvjatlana Tihanovszkaját valamivel nagyon megzsarolhatták a belarusz választási bizottság épületében hétfőn: most egy videófelvételen, papírból olvasva, rezignált hangon üzeni a belarusz ellenzékieknek, hogy ne álljanak ellen a rendőrségnek. A zsarolás után már Litvániából pedig a gyerekeivel is magyarázta, miért döntött hazája elhagyása mellett - írja az Azonnali.

VIDEÓ - Mit szól az utca embere a pedofil-ügyhöz?

2020-07-09 12:24

Mindössze egy év felfüggesztett börtönbüntetést és 540 ezer forintos pénzbüntetést kapott a pedofil képekkel lebukott Kaleta Gábor. A volt perui nagykövet ítéletéről kérdezte a Jövő Tv stábja az utca emberét.

VIDEÓ - “Unom, hogy maffiózók küldik rám a rendőrséget.”

2020-05-12 09:48

Negyedik alkalommal tartott autós demonstrációt Szél Bernadett, Hadházy Ákos és a Momentum a Lánchídnál, a kormány koronavírussal kapcsolatos intézkedései ellen. Az elmúlt hetek történéseihez hasonlóan ezen a héten sem maradt el a rendőri jelenlét a helyszínen, ahogyan a feljelentések és a büntetések sem. Az autós demonstráció során Szél Bernadettet és Hadházy Ákost is félreállították.