Keresés a következőre:

Őrizetben a marcali késelő

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. augusztus 11-én 11 óra körül Marcaliban, egy 49 éves helyi lakos előzetes szóváltást követően egy alkalommal hátba szúrt egy férfit, aki a társasház előtt füvet nyírt. A sértettnek a bántalmazás során 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülése keletkezett.

Útépítés az Anna utcában – GALÉRIA

Megkezdődött kedden reggel a távhőberuházásban érintett utcák burkolatának helyreállítása Kaposváron. A munkálatok első lépéseként a kivitelező felmarja az Anna utcát, a Fő utcát és a Széchenyi tér útját. Az Anna utcát lezárták a forgalom elől.

Újra fellendült a kilakoltatások száma

456 alkalommal került sor valamilyen ingatlannal kapcsolatos végrehajtási cselekményre júniusban, ezzel összességében csaknem 1500-ra ugrott ez a szám az év első felében. Az ellenzék – bár napirenden tartja és tartaná az ügyet – tehetetlen a kormánypárti többségű Országgyűlésben és a szakbizottságokban – írja az atv.hu

Újabb zavar a helyi Fideszben

Nagy felbolydulást okozott a Fideszben Horváth Ákos, az ellenzéki pártok által támogatott Kaposváriakért Egyesület polgármester-jelöltjének színrelépése. A bejelentés után egy héttel már a Fidesz országos médiumaiban akarták lejáratni, de hamar elhalt a próbálkozás. A helyi fideszes pártkatonák azonban soha nem látott tempóban lendültek támadásba a közösségi oldalon, és borzalmas jelzőkkel illetik az ötgyermekes családapát.

Újabb közellenség a láthatáron?

Látványosan halad a tervezett északi ipari park területének előkészítése. Viszont ahogy halad előre a beruházás, úgy jön elő a hallgatás fala mögül, a tervezett biomassza fűtőmű kérdés. 

Újabb hőségriadó lépett életbe!

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriasztás. A másodfokú intézkedés ma 0 órától hétfő éjfélig lesz érvényben.

Újabb balesetek a részátadott bekötőúton – VIDEÓ

Vasárnap számoltunk be a részátadott R67-es bekötőúton történt balesetekről, melyek száma az elmúlt napokban egyre csak nőtt, olyannyira, hogy az RTL Klub híradójában is beszámoltak a veszélyes útszakaszról

Új helyszínre került a szülészet

A szülészet felújítása miatt a kórház igazgatótanácsa közleményben tudatta, hogy elköltözik a Szülészet-nőgyógyászati Osztály és a Fül-Orr-Gégészeti Osztály.

Özönvíz Kaposváron. Az esőzésnek nincs vége

Tegnap este Kaposvárra is lecsapott az egész országot sújtó, brutális jégesővel járó vihar. Kaposváron ugyan kisebb jégeső volt, azonban az Időkép oldalára feltöltött képek alapján az ország más területein dió és sárgabarack nagyságú jégdarabok estek, súlyos károkat okozva. Az eső ma is esik és az előrejelzések szerint egész délután és este is kitart.

Öt igazság Trianonról

Száz éve írták alá a trianoni békediktátumot. Miközben ez a tény a magyar sérelmi nacionalizmust és a környező országok sovinizmusát szokta táplálni, látni kéne: éppen ez vezetett Közép-Európa békéjének végéhez.

Öt embernek adott el cannabist, 4 év börtönre ítélték

A Fonyódi Járásbíróság 4 év börtönbüntetésre ítélt egy 40 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntette miatt. A vádlott ismeretlen személytől cannabist tartalmazó kábítószert vásárolt, hogy azt továbbértékesítse.

Összejött Levinek a 700 millió a kezelésre

Korábban beszámoltunk róla, hogy Kaposváron is gyűjtenek Levinek az SMA2 gerincvelő eredetű izomsorvadásban szenvedő kisfiúnak. Pintér Judit, önkéntes segítő múlt hét pénteken és szombaton is rendezett jótékonysági sütivásárt, amin összesen közel 300.000 forint jött össze. A rengeteg adakozónak és a Mészáros-csoport 120 milliós adományának köszönhetően összejött Levinek a 700 millió forint - számol be az atv.hu.