Keresés a következőre: okospark

Megnyílt az első kaposvári okospark!

Hivatalosan is megnyílt a kaposváriak számára a kórház déli tömbje helyén épült okospark. A kedd délutáni megnyitóünnepségen részt vett Szita Károly polgármester és Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter is.

KÉPEK - Esnek szét a játékok az okosparkban

Korábban a KPSVR számolt be róla, hogy bár nagyon szép lett az okospark és a kaposváriak szeretik is, de borzasztóan silány minőség jellemzi a kivitelezést. Hatványozottan igaz ez a játszótérre.

Miért nem újítják fel a kaposvári szülészetet?

2007 óta több mint 17 milliárd forint EU-s forrást költött Kaposvár a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház felújítására, 2016-ban pedig további 2,5 milliárd forinttal támogatta a magyar kormány az intézmény korszerűsítését, amivel végre a 21. századba lépett a kórház. A felújításokból azonban rendre kimarad a szülészet, s bár többször is ígérte Szita Károly az osztály felújítását, ez azonban a mai napig nem történt meg.

Kaposvár, a félkész építkezések városa

Szita Károly álomprojektje, a Németh István Programnak köszönhetően Kaposvár jelenleg úgy néz ki, mint egy háborús övezet. Terelések, forgalomkorlátozás, por, sár, félkész kontrukciók mindenütt a városban. Szita Károly az önkormányzati választásokra be akarta fejezni az összes nagy beruházását, azonban az új uszodán és a Kaposvár Arénán kívül az építkezések csúsznak, vagy még neki sem álltak a korábbi – és persze jelenlegi – választási ígéretek között elhangzott beruházásoknak.

Aláírásgyűjtés indul a szülészet felújításáért

Sajtótájékoztatót tartott Horváth Ákos, a Kaposváriakért Egyesület polgármesterjelöltje, Szita Károly egyetlen kihívója. Aláírásgyűjtésbe kezdenek a kaposvári szülészet felújításáért. Az aláírásokat a folyamatos utcai kitelepüléseken gyűjtik és online is várják az szignókat.

Bajban Szita és bólogatói

Bajban lehet Szita és bólogató társasága. Csak néhány példát idézünk föl ennek bizonyítására, nagyrészt a KPSVR.hu korábbi írásaiból.