Útépítés az Anna utcában – GALÉRIA

2019-07-24 14:48 | #Kaposvár

Megkezdődött kedden reggel a távhőberuházásban érintett utcák burkolatának helyreállítása Kaposváron. A munkálatok első lépéseként a kivitelező felmarja az Anna utcát, a Fő utcát és a Széchenyi tér útját. Az Anna utcát lezárták a forgalom elől.

A helyi és távolsági autóbuszok üzemkezdettől már kerülő útvonalon, a Hársfa utcán keresztül érik el a Fő utcát. A Kaposvári Közlekedési Zrt. járatai onnan a Virág utcán, majd a Németh István fasoron keresztül térnek vissza a Tallián Gyula utcába. A városba érkező távolsági autóbuszok utasai a ruhagyári megálló helyett az Anna utcai körforgalomnál szállhatnak le a járművekről.

Mivel a Fő utca egyirányúvá vált a volt kórházi anyaépülettől a Dózsa György utcáig, a Széchenyi tér felől érkezők nem hajthatnak be a Fő utcára. Azoknak a bérlettel rendelkező lakóknak, akik az aszfaltozás miatt nem tudnak a megszokott helyen parkolni, a város máshol biztosít megállási lehetőséget, erről levélben értesítik az érintetteket. A munkálatok a tanévkezdésre befejeződnek.

Forrás: utinform.kaposvar.hu

Fotó: Bogdán Erik