Csoportos rablás Kaposváron

2019-08-13 09:53 | #Kékfény

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába augusztus 12-én hajnali 2 óra 30 perc körül bejelentés érkezett arról, hogy Kaposváron, a Fő utca közelében rablás történt. A kaposvári rendőrök három személyt gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

A beszerzett információk alapján, akkor még ismeretlen személyek egy férfival beszélgetésbe elegyedtek, majd több alkalommal megütötték és megrúgták azért, hogy értékeit megszerezzék tőle. A sértett a bántalmazás következtében eszméletét vesztette, a támadók ezt kihasználva pénztárcáját és karóráját elvették és elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök a kamerarendszer segítségével beazonosították a feltételezett elkövetőket, akiket a körzeti megbízottak fél órán belül elfogtak és előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 16, a 17 és a 18 éves helyi lakosokat – őrizetbe vételük mellett - csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: police.hu

Fotó: police.hu