Mozgalmas napja volt a garázda tininek és az őt üldöző rendőröknek

2019-08-15 16:21 |

Tegnap számoltunk be arról a 17 éves fiúról, aki hétfőn a kaposvári vasútállomáson bántalmazott egy jegyeladót, majd később Toponáron belekötött három férfibe, akiket ki is akart rabolni. A rendőrség elkapta a tizenéves ámokfutót, azonban a történet itt nem ért véget.

Miután a rendőrök elkapták a fiatalt az Árpád és a Pázmány Péter utca kereszteződésében karamboloztak egy taxissal, aki egy gyereket szállított. A rendőrök hiába használtak megkülönböztető jelzést, a két autó összeütközött, írja a Bors. A balesetben többen is megsérültek, köztük az addigra már bilincsben ülő 17 éves fiú is. Őt azonban sem a bilincs, sem pedig sérülései nem zavarták, és a pillanatnyi káoszt kihasználva megpróbált elmenekülni.

A szökési kísérlet azonban nem volt sikeres, a fiú nem jutott messzire, mire a rendőrök újból elkapták. Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a Borsnak azt nyilatkozta, az előállított személy a balesetet követően a szolgálati gépkocsiból kiszállt és elhagyta a baleset helyszínét, azonban kollégái a férfit perceken belül a közelben elfogták.

Szerző: Bogdán Erik

Fotó: Bors.hu/borítókép: Pintér Péter