Mindketten jogsi nélkül vezettek

2019-09-01 09:43 | #Kékfény

Két sofőr vezetői engedély nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt közlekedett Somogyban, a rendőrök mindkettőjüket szabálysértési őrizetbe vették.

A nagybajomi körzeti megbízottak augusztus 30-án 21 óra 10 perckor a település belterületén igazoltattak egy 41 éves helyi sofőrt és megállapították, hogy nem volt vezetői engedélye, mivel korábban már eltiltották a járművezetéstől. A rendőrök a férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd augusztus 31-én szabálysértési őrizetbe vették.

A taszári rendőrök augusztus 31-én 15 óra 28 perckor Sántos belterületén ellenőriztek egy gödrei gépkocsivezetőt, akiről megállapították, hogy eltiltották a járművezetéstől, vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A körzeti megbízottak a 17 éves fiatalkorút előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, és szabálysértési őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

Fotó: pexels.com