Ittas garázdát állított bíróság elé az ügyészség Siófokon

2019-09-02 12:03 | #Kékfény

A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a 26 éves férfit, aki Siófok frekventált részén úgy vezette le alkohol okozta feszültségét, hogy több személyt bántalmazott.

A vádlott 2019 augusztusában munkaideje lejárta után kolleganőivel italozott egy siófoki bárban. A férfi az elfogyasztott szeszes italtól ingerült lett, így amikor már az utcán sétáltak, elkezdte lökdösni munkatársait, továbbá egyik kolleganőjét váratlanul ököllel jobb állkapcsánál megütötte. A közelben tartózkodó férfiak látták a vádlott erőszakos magatartását, ezért az egyik biztonsági őrként dolgozó férfi rendre utasította. 

A vádlott ezen még inkább felháborodott és mérgében letépte magáról pólóját, majd rátámadt a biztonsági őrre, akit egy kaszáló mozdulattal bal vállánál megrúgott. A férfit végül a kiérkező járőrök előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra. A Siófoki Járásbíróság az ügyészségi indítvánnyal egyezően 90 nap elzárást szabott ki a vádlottal szemben, amely ítélet jogerőre emelkedett.

Forrás: Siófoki Járási Ügyészség 

Fotó: pexels.com