Hét balesettel köszöntött be az ősz

2019-09-08 11:04 | #Kékfény

Az elmúlt 24 órában a rendőröknek hét személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén kellett intézkedniük a megye útszakaszain.

Az M7-es autópálya Nagykanizsa irányába vezető oldalán, Balatonszárszó külterületén 2019. szeptember 7-én, a reggeli órákban egy személygépjármű haladása során nem az időjárási- és útviszonyoknak megfelelően közlekedett, autójával megcsúszott, és a szalagkorlátnak csapódott. A baleset során a jármű vezetője - az elsődleges orvosi vélemény alapján - könnyű sérüléseket szenvedett.

Kaposváron, a Berzsenyi utcai kijelölt gyalogosátkelőhelyen 2019. szeptember 6-án éjjel 23 óra körül egy személygépkocsi ütött el két gyalogost, akik a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedtek. Az autó mögött egy segédmotoros kerékpár is közlekedett. A motoros a történteket észlelve fékezett, de a vizes úton megcsúszott, és elesett, melynek következtében ő is könnyebben megsérült.

Kiskorpád belterületén, a Vörösmarty utcában 2019. szeptember 7-én hajnalban egy kamionos az árokba hajtott, és felborult, a sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett. A jármű műszaki mentését csak a délutáni órákban lehetett megkezdeni.

Úttestre lépő gyalogost ütött el egy személyautó 2019. szeptember 7-én 9 óra 30 perc körül Segesd belterületén. Az ütközés következtében a gyalogos életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Kaposvárt és Jutát összekötő útszakaszon 2019. szeptember 7-én délelőtt egy személygépkocsi haladása során nem az időjárási- és útviszonyoknak megfelelően megválasztott sebességgel közlekedett, az autó egy kanyarban, a vizes útfelületen megcsúszott, és az elvezető árokba hajtott, ahol felborult. A gépjármű vezetője és utasa is könnyű sérüléseket szenvedett.

Vélhetően az elsőbbségadási szabályok figyelmen kívül hagyása következtében ütközött össze két személyautó Balatonbogláron, egy bevásárlóközpont parkolójának kijárata és a Klapka utca kereszteződésében 2019. szeptember 7-én este. Az egyik járműben két utas is könnyebben megsérült.

Forrás: police.hu

Fotó: police.hu