A PSZP visszaléptetné „Boszit” a jósnőt, és a mezőcsokonyai lakost

2019-09-10 08:44 | #Videó

Tegnap tartott sajtótájékoztatót a Polgári Szabadság Platform a választási visszaléptetéseiről. Az Szdsz-t és az Együtt-et is megjárt pártpolitikusokat is soraiban tudó szervezet visszaléptetné a 9-es választókerületben induló jósnőjüket, és a 8-as választókerületben induló, de Mezőcsokonyán élő jelöltjüket.

A PSZP a koordinált indulásban látja már csak az egyetlen lehetőséget az együttműködésre a Kaposváriakért Egyesület-Dk-Jobbik-Lmp-Momentum-Mszp-MMM által támogatott ellenzéki összefogással és jelöltjeivel. Közleményükben azt írják, hogy hajlandók visszaléptetni a 7-es, 8-as és 9-es választókerületben induló jelöltjeiket. A KPSVR.hu szerkesztősége megnézte, kiket áldoznának be az együttműködés oltárán, meglepő dolgokat találtunk!

A Facebookon fellelhető információk alapján a 9-es választókerületben induló Pszp jelölt Mészáros Mária, aki 1965 óta dolgozik jósnőként. Az alábbi videóból megtudhatjuk, hogy Mária képes mindenről levenni a rontást és az átkot, kapható nála hold naptár, és káros szenvedélyekről leszoktató csepp, és még szerelmi csepp is.

Mária 4 hónappal ezelőtt ünnepelte 70-ik születésnapját. Az ünnepségen lóháton mondott beszédet az ünneplő közönségnek. A Kusturica filmbe illő jelenet az alábbi videóban található.

Mikor programjáról kérdeztük a "Boszit", annyit mondott, ezzel kapcsolatban Pintér Lóránddal egyeztessünk, ő a jártas igazán az ilyen dolgokban, azonban azon már gondolkodott ő maga is, hogy egy polgári fórumot össze kellene hívnia körzetébe,  hogy megtudja, mik a problémái az ott lakóknak?

A 8-as körzetben induló Nagyné Sándor Juditról megtudtuk, Mezőcsokonyán él, ennek ellenére a Pszp úgy gondolta, Ő egy alkalmas jelölt Kaposváron. Az mondjuk egy érdekes kérdés, ha Nagyné Sándor Judit ennyire szeretne az önkormányzati munkát, ezt miért nem Mezőcsokonyán teszi, ahol lakik?

A 7-es választókerületben induló Fazekas Attilánéról nem tudtunk meg semmit. Se a Facebookon, se a Pszp felületein, se egyéb internetes felületen nem találtunk közéleti aktivitásra utaló információt, sőt, semmilyen információt sem.

Kíváncsian várjuk, hogy a 2018-ban több, mint 55%-ot elérő ellenzéki többségnek mennyit fog segíteni egy „Boszi” becenévre hallgató jósnő, egy mezőcsokonyai lakos, és egy teljesen ismeretlen hölgy visszaléptetése.

Szerző: Bogdán Erik

Fotó: Jövő Tükre Jósda Stúdió Facebook oldala