Újabb balesetek a részátadott bekötőúton – VIDEÓ

2019-10-09 23:44 | #Kaposvár #Kékfény

Vasárnap számoltunk be a részátadott R67-es bekötőúton történt balesetekről, melyek száma az elmúlt napokban egyre csak nőtt, olyannyira, hogy az RTL Klub híradójában is beszámoltak a veszélyes útszakaszról

Mint ahogy azt cikkünkben is írtuk, a halálos gázoláson kívül két másik baleset is történt az útszakaszon. Pénteken és szombaton is öt méteres árokba hajtott egy-egy autó az éjszakai órákban, ugyanis az út végén semmi sem jelezte, azelőtt pedig nem volt kitáblázva, hogy a szakasz nem tart sehova, csak egy árokba. Sőt két olyan táblát is találni a befejezetlen részen, ami azt jelzi, nyugodtan ráhajthatnak és haladhatnak rajta az autósok. A pénteki balesetben hárman, a szombatiban ketten sérültek meg. A közútkezelők a balesetek után bakokkal zárátk le a semmibe vezető utat.

Az RTL Klub stábja fél óra alatt öt olyan autóssal találkozott, akik eltévedtek az útszakaszon, voltak köztük helyiek is.

Szerda reggel pedig újabb baleset történt Somogyaszaló közelében a 67-esen. Egy kamion és egy személyautó ütközött frontálisan, a járművekben csak a sofőrök utaztak, nem szenvedtek komolyabb sérülést.

Fotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A rossz vagy hiányos kitáblázás mellett a félkész állapotban átadott úton további gondokat okoznak a szabadon járkáló vadak is, amik szintén több balesetet is okoztak a napokban. Sem a vadterelő kerítések, sem pedig a vadakra figyelmeztető táblák nincsenek kihelyezve az útszakaszon.

Fotót egyik olvasónk küldte. Vasárnap este ütöttek el  egy őzet az átadott útszakasz közelében

Forrás: RTL Klub

Fotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság