Végzett Az Ördög Ügyvédje Borkaival – Új videók 18+

2019-10-12 15:32 | #Kitekintés #Politika #Kultúra

„Büszke vagyok rátok!” írja az „Ez az ördög ügyvédje” blog legújabb bejegyzésében, ami a Borkai-botrány utolsó felvonása a szerzőtől. Azonban munkája nem ért véget, a jövőben is számíthatunk tőle leleplező videókra, képekre.

Nagyjából egy héttel ezelőtt jelent meg az „Ez az ördög ügyvédje” blog, aminek egyetlen célja volt, leleplezze Borkai Zsolt fideszes győri polgármester valódi mivoltát. Az atombombát október 5-én dobta le az ördög ügyvédje, mikor videókat és fotókat tett nyilvánossá, melyen a keresztény elveket és családját kampányában előszeretettel használó Borkai Zsolt mások előtt két nővel szexszel és drogozik haverjaival egy adriai luxushajón, pünkösd idején. A videókat megpróbálták eltüntetni az internetről, viszont ami egyszer kikerül a világhálóra azt sosem lehet már eltüntetni. A videók tűzvészként söpörtek végig a médián, ezzel meglehetősen kínos helyzetbe hozva Borkait és a Fideszt.

A Borkai-popó-pornó-kokó ügy hatására a polgármester mellől eltávolodott saját pártja, szinte senki sem sietett a segítségére, bocsánatkérő videójában, melyben úgy olvassa a bűnbánó vallomását, pedig nem keltett semmiféle szimpátiát a korrupt politikus irányába.

Ami viszont a hűtlenségen és a drogozásnál is nagyobb probléma, egyre több korrupciós ügye kerül a napvilágra Borkainak. A szexvideón szereplő egyik hölgy 3 millió forint EU-s támogatást nyert nemrég esküvői ruha szalonjának finanszírozására, Borkai pedagógus feleségének 4 hektáros, teniszpályás birtoka van, illetve Borkai fia havi közel egy millió forint fizetést kapott a semmiért.

Az ördög ügyvédje azonban befejezte a Borkai-ügyet, tegnap megjelent bejegyzésében, aminek címe „Büszke vagyok rátok” fejti ki, hogy részéről a Borkai-ügynek vége, viszont a jövőben még számos politikus mocskos lepedőjét ki fogja teregetni, viszont ehhez szüksége van a mi segítségünkre is. „Nagyon sok anyagom van, ami meg fog buktatni politikusokat, sőt idővel az egész maffiát. Azonban nem lehet mindent egyszerre. Egyesével kell kiütni a téglákat a falból, hogy aztán az összedőljön. Ne aggódjatok, a nálam lévő anyagokat használni fogom, de nem érdemes őket akármikor. Ígérem, mindennek el fog jönni az ideje. Sőt, mivel Ti is küldtetek nekem már nagyon értékes anyagokat és információkat, ez az idő hamarabb is eljöhet, mint terveztem. Amit nekem átadtok, az nyilvánosságra fog kerülni”, olvashatjuk a blogban.

Az utolsó bejegyzésben azért még kaptunk egy utolsó ajándékot, egy linket, ahol az összes – sok esetben bővített változatú – Borkai videót megtalálhatjuk. Csak 18 éven felülieknek! Megtekinthetik itt: https://www.pornhub.com/users/mutyika

Szerző: Bogdán Erik

Fotó: Illiberal memes