A Pszp Pintér Juditon gúnyolódik

2019-10-16 18:24 | #Politika #Kaposvár

Miután a Pszp nem állt be az ellenzéki összefogásba és a Nadrai Norbert vezette Szőlősgazdákkal együtt újra hatalomba segítették a Fidesz-KDNP-t Kaposváron, népharag zúdult a két szervezetre. A Pszp nehezen viseli a jogos kritikákat és a választókat oktatja ki cinikus stílusban. Pintér Juditon is gúnyolódnak, aki önkéntesként segíti a kaposvári szegényeket rendszeres ételosztással és ruhaadományokkal.

Pintér Juditon gúnyolódik a Pszp, mert le merte írni véleményét nyilvánosan a Fidesz-KDNP-t hatalomban tartó társaságról. A Pszp és a Szőlősgazdák szavazatain múlt, hogy több nyerhető körzetet is elbukjon végül az ellenzéki összefogás. A többség talán nem, de egy jó szereplésre lehetőség volt, ami nagyobb kontrollt jelentett volna a hatalom felett. Sok más ellenzéki szavazóhoz hasonlóan azt kérte számon Pintér Judit is a korábbi Szdsz és Együtt politikusaiból álló Pszp-től, hogy miért nem léptek vissza az esélyes jelöltek javára. 

A Pszp annyit válaszolt, hogy „… egy tánciskola indításán nem gondolkodott?”. Mikor Pintér Judit visszaválaszolta, hogy inkább mélyen hallgassanak azok után, amit tettek, jött az újabb cinikus gúnyolódás: „Értjük, hogy frusztrált, mert azt gondolta, hogy már csak egy választás választja el önt attól, hogy számos gondja megoldódjon”.

Azt tudni kell, hogy Pintér Judit nem azért szervez ételosztást, és nem azért segít a szegényeken, hogy utána politikai hasznot húzzon a jótékonykodásából. Teljesen önkéntes módon szervezi az akciókat és szervezi az adományok célba juttatását a rászoruló embereknek és családoknak. Munkáját, személyét és véleményét nem cinikus gúnnyal kell jutalmazni, hanem elég lenne egy: „Köszönjük Judit” is.

kpsvr

Fotó: kpsvr