Bödőcs Borkairól: A Wall Street farkasa Fásy Ádám-féle kiadása

2019-10-19 09:09 | #Kitekintés

"Ami jelenleg zajlik, az már régen nem politika" – jelentette ki Bödőcs Tibor a Magyar Hang pénteken megjelent interjújában. Az Index beszámolója szerint a humorista a legújabb könyve, a Meg se kínáltak és most futó műsora kapcsán elmondta: nem feltétlenül ő durvul, inkább a közélet, erre igyekszik reflektálni.

Részletek a cikkből:

"Eddig is tudtuk, hogy miként működik a korrupció, de egy ilyen videót nézve sokkal könnyebben átélhetővé vált ez: Aperol Spritz meg az Add ide a didit. Ez jutott nekünk, A Wall Street farkasa Fásy Ádám-féle kiadása" – mondta az újraválasztott győri polgármester botrányára utalva.

"A NER alapja a gondosan kiszámított propaganda, az agresszív gazdasági letámadás, börtönszlenggel a csicskítás" – mondta a kormányt nem kímélve Bödőcs.

Arra a kérdésre, hogy az önkormányzati választás után esetleg Karácsony Gergelynek is szentel-e majd paródiát, úgy válaszolt: "Kilenc éve megy a NER, eddig nem nagyon tudtam mással foglalkozni. Most, hogy az ellenzék erősödött, az a dolgom, hogy ha hülyék lesznek, akkor beszéljek róluk. Ha már hatalmuk van, hibázni is fognak, és még nevetségesebbek lesznek, mint eddig, persze."

forrás: index.hu

Kép: index.hu