Erdogan feleségével ovisokat látogatott az Mszp-s polgármester.

2019-11-08 11:19 | #Kitekintés #Politika

Miközben a teljes ellenzék és civilek tüntettek Erdogan török miniszterelnök látogatásakor, az Mszp-s Gajda Péter kispesti polgármester óvodásokat látogatott Erdogan feleségével – számol be a 444.hu.

A sokak által háborús bűnösnek tartott Erdogan török miniszterelnök feleségével parádézott a kispesti Szivárvány Óvodában a kerület Mszp-s polgármestere Gajda Péter. Önellentmondásoktól hemzsegő szövegében Gajda előbb azt mondta, hogy csak két nappal korábban tudta meg Emine Erdogan érkezését, hogy rögtön utána arról beszéljen, ez egy majdnem tízéves kapcsolat – írja a 444.hu.

Ha ez nem lenne elég, Gajda Péter csütörtökön megszavaztatta azt a Lackner Csabát a Szociális és Lakásügyi Bizottság alelnöki posztjára, akiről a választások előtt egy olyan felvétel került elő, melyen kerületi Mszp-s korrupciós ügyekről beszél és egy kokainnak látszó fehér port aprít bankkártyával.

Az ügyben még büntetőeljárás nem indult, így még az sem bizonyosodott be, hogy a felvételek hitelesek-e és, hogy azon valóban Lackner Látható – írja a 444.hu.

 

Forrás: 444.hu

kép: 444.hu