Kováts: gyávaság, hogy a DK-s Molnár Péter megszavazta Szita programját

2019-11-09 03:54 | #Kaposvár #Politika

Kováts Imre, a Dk kaposvári politikusa, kinyilvánította ellenvéleményét, hogy a DK-s Molnár Péter -aki kiszorította Őt a közgyűlésből - megszavazta Szita Károly Fidesz-KDNP-s polgármester „Összetartozunk” programját.

Kováts Imre sok kritikát megfogalmazott az ellenzéki összefogással kapcsolatban. Azonban az vitathatatlan, hogy az egyik legaktívabb kérdező képviselő volt a közgyűlésben. Nem látszatkérdéseket tett fel, mint Pintér Attila (MSZP), hanem valóban utána járt az előterjesztéseknek, és Felder Frigyessel (LMP) szemben a közgyűlési munkát nem az utcán, hanem valóban a Közgyűlésben csinálta.

Kovátsot a Molnár család kiszorította a DK-ból, így az idős képviselőnek esélye sem maradt, hogy bekerüljön az újonnan alakuló közgyűlésbe. Molnárék már korábban készültek Kováts kiszorítására, amire a képviselő egy Facebook bejegyzésben utalt is:

„jogi diplomát is magáénak tudó Molnár Péter – aki évek óta állás és jövedelem nélküli DK delegált – végre biztos megélhetési forráshoz jut. Ahogy az egyik képviselőjelölt mondta, darab-darab. A DK megtartotta pozícióját. Varjú László (DK) számára csak ez volt a fontos.”

Kováts Imre azt nehezményezi többek között, hogy a DK-s Molnár Péter, miért szavazta meg Szita 2030-ig beharangozott programját, mikor az önkormányzati törvény csak 2024-ig enged tervezni. 

Kérdés az is, hogy dr. Molnár Péter miért szavazta meg Szita Károly 1 millió forintos juttatását?

Kérdéseinket eljuttattuk dr. Molnár Péterhez is, amit válaszol, közzétesszük.

 

kpsvr.hu