Juhász végrehajtást indítana a Pesti Srácok ellen

2019-11-11 14:13 | #Kitekintés

Juhász Péter, korábbi Együtt elnök, 5 millió forintot nyert jogerősen a kormányközeli laptól, amely hazugságokat terjesztett róla. Állítólag anyagi gondjaik miatt nem tudtak fizetni neki - számol be a magyarnarancs.hu.

"5 millió forintot nyertem a Pesti Srácok című, Orbán-seggnyalásból élő szennylap kiadójától, mert – meg fogsz lepődni – hazugságokat írtak rólam. Nem kis hazugságokat, hanem nagyokat, nem keveset, hanem sokat" – írja a magyarnarancs.hu Juhász Péter Facebook oldala alapján.

Juhász állítása szerint jogerős ítélet kötelezi a Pesti Srácokat, hogy fizessék meg számára a sérelemdíjat, de ezt adott határidőig nem tették meg. Ügyvédei már felszólítást is írtak a kormányközeli lapnak, mire azt a választ kapta annak jogi képviselőjétől, hogy "várt bevételeik még nem teljeskörűen érkeztek meg", ezért a "sérelemdíj és annak kamatai összegét egyszerre, egy összegben legkésőbb 2019. november 10. napjáig fogják teljesíteni" - írja a lap.

A Pesti Srácok által mondott határidő lejárt. Juhász Péter pedig elmondása szerint nem kapta meg, ami neki jár.

"Az egyik lehetőség, hogy még a saját ügyvédjüknek is hazudnak. A másik, hogy tényleg likviditási gondjaik vannak, mert elfogyott a belügyminisztérium és a Fidesz-frakció propagandakerete, mert egyébként nehéz elképzelni, hogy likviditási gondjai legyenek egy ilyen kiadványnak, ami mindig is közpénzt használt fel a fennmaradásához."

Közölte: "a mai nappal megindítom a végrehajtást, aminek a vége a felszámolásuk lehet, ha nem fizetnek".

 

forrás: magyarnarancs.hu

kép: 24.hu