Szennában megalakult egy titkos társaság. A fideszes alpolgármester tiszteletdíjáról írtak

2019-11-12 19:54 | #Kitekintés #Politika

Nem csak Kaposváron borzolta a kedélyeket a közgyűlés által megszavazott tiszteletdíjak irreális mértéke. Egy szennai titkos társaság az alpolgármester 179.000 forintos juttatásáról ír, aki, állításuk szerint, csak mellékállásban tudja ellátni a teendőit.

Egyik olvasónk hívta fel figyelmünket, hogy létezik a magukat „A Falu Igazmondói”-nak nevező szennai titkos társaság, aki Salamon Gyula Fidesz-KDNP-s polgármester tevékenységével fogalmazott meg erőteljes kritikát és egyben tájékoztatta a közvéleményt.

Többek között nehezményezik, hogy Nagy József alpolgármesternek 3:2 arányban megszavaztak 179.000 forint tiszteletdíjat, holott, csak másodállásban tudja elvégezni ezt a feladatot Nagy, mert már van egy főállása. Véleményük szerint az alpolgármesteri feladatok ellátására indokolatlan ekkora összeget fordítania Szennának.

Állításuk szerint Salamon Gyula elhallgatta, hogy tárgyalásokat kezdeményezett a körjegyzőségből való kiválásról, és mikor ez kiderült azt állította, hogy Őt keresték meg. A társaság szerint ez nem igaz. Mikor a képviselők kérték, hogy legyen szavazás a tárgyalások folytatásáról, Salamon azt nem engedte.

A Falu Igazmondói azt ígérik, hogy folytatják, aki kíváncsi az írásaikra az a afaluigazmondoja@gmail.com címen jelentkezzen és hozzáadják a címlistához..

Itt olvasható a teljes levél:

kpsvr

Kép: https://issuu.com/fideszkaposvar/docs/szenna_salamon_kiadvany_2019okt_nezni_1_