Az ördög ügyvédje Rogánt is megfenyegette

2019-11-15 16:32 | #Kitekintés #Politika

A mai nap híre, hogy Rogán Antal és felelsége Rogán Cecília válnak. Persze, a válás ténye önmagában nem annyira érdekes, de ha abban a fénytörésben nézzük, hogy Az ördög ügyvédje (ők buktatták le Borkait) négy hete kirakta Facebook oldalára Rogán képét azzal a felirattal, hogy "Felkészül", már teljesen más megítélés alá esik a válás.

Rogán Cecília az elmúlt időszakban berobbant az üzleti életbe, a siker útja pedig nem egyszer közpénzekkel volt kikövezve. Szépségversenyét az állami MTVA közvetíti, évente 52,6 millió forintért, a Rogán Cecíliához köthető sporteseményeket pedig három állami cég is támogatta, kis híján félmilliárd forinttal - Írja a hvg.hu.

Kérdés, hogy mi lesz ezután a bőséges állami támogatásokkal. Árulkodó, hogy a Rogán Cecília által szervezett Fitbalance legutóbbi, őszi rendezvényét már egy állami cég sem támogatta, a honlapjukról legalábbis eltűntek az addig ott szereplő állami cégek - állítja a hvg.hu.

Ha Borkai Zsolt esetét nézzük, sok jóra nem számíthat Rogán Antal, és lehet, hogy ez egy megelőző lépés a számonkérhetőség miatt. Előfordulhat, hogy Az ördög ügyvédje olyan terhelő dokumentumokkal rendelkezik, ami miatt pénzügyileg hasznos volt szétválasztani a vagyonokat, vagy egyszerűen Rogán kénytelen volt felfedni felesége előtt egy olyan titkot, amit Cecília asszony nem tudott elviselni.

Bármi legyen a válás hátterében, Az ördög ügyvédje megfenyegette Rogánt, és Borkaiból kiindulva nem sok jóra számíthat.

 

 

Kpsvr

Kép: Az ördög ügyvédje Facebook oldal