Elkezdődött a kampány Győrben. Ki lesz Borkai utóda?

2019-12-07 15:49 | #Kitekintés #Politika

Pollreisz Balázs és Dézsi Csaba András küzd meg a korrupciós, szex-, és drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt megüresedett polgármesteri helyéért.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, szemüveg

Fotó: Pollreisz Balázs Facebook

Pollreisz Balázs az Mszp megyei elnöke az ellenzéki összefogás jelöltje. Sokan eredetileg is jobbnak látták volna, ha ő indul, mint a Dk-s Glázer Tímea. Mivel a választás esélyese Borkai volt (a botrányok ellenére is megnyerte a választást – a szerk.) így az ellenzéki összefogásnak nem volt annyira fontos, hogy alkalmas jelöltet indítson. Előre, nyilván, nem számolt senki azzal, hogy országos botrány kerekedik Győrben, de a Dk-s jelölt ennek ellenére sem tudta megnyerni a választást. Pollreiszről azt mondják a helyi szereplők: kiváló jelölt, csapatjátékos, de kellően karakteres és határozott, elsőre is őt kellett volna indítani.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Dézsi Csaba András kardiológus főorvos a Fidesz-KDNP jelöltje. 25 éve önkormányzati képviselő Győr Nádorváros körzetében. A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kardiológiai osztályának főorvosa. Mint fogalmaz, a győri szívcentrum létrehozásakor már egyszer össze tudta fogni a győrieket egy közös cél érdekében – írja a Pesti Srácok. Folytatná a Borkai által végzett városfejlesztési munkát és mindegyik városrészben fejlesztéseket indítana.

A választás január 26-án lesz. Biztosak vagyunk benne, hogy országos jelentőségű lesz kampány és az eredmény is.

 

kpsvr