Pintér Judit és Horváth Ákos nyilvános találkozója

2020-01-18 11:05 | #Kaposvár

Pintér Judit, önkéntes segítő, és Horváth Ákos, független polgármesterjelölt, nyilvános találkozót szervezett a kaposvári és környékbeli szegények és rászorulók hatékonyabb támogatása érdekében.

Pintér Judit több, mint hat éve segít önzetlenül a szegényeken. Számos nehézséggel kellett szembenéznie az évek során, hiszen az önkormányzattól semmilyen segítséget nem kap. Amit elért azt kizárólag magának és a munkatársainak, illetve a rengeteg segítőnek köszönheti, akik adományaikkal támogatták a kezdeményezéseit.

Judit folyamatosan szervez étel-, és ruhaosztást, de szervezett jótékonysági sütivásárt Leviért az SMA-val küzdő kisfiúért, illetve most karácsonykor egy nagyszabású karácsonyi ételosztást is a szegényeknek.

A találkozón Horváth Ákos elmondta, hogy szervezett formában kell tovább folytatni ezt a tevékenységet, hiszen így lehetőség lesz hatékonyabban segíteni a rászorulókon. Ehhez minden segítséget meg fog adni a korábbi polgármesterjelölt. Pintér Judit elmondta, hogy szeretne lehetőséget adni a hajléktalanoknak, hogy visszatérjenek a normális életvitelhez. Ez nagyon nehéz és nem is mindenki akar, de akiben van szándék, őket tudják támogatni.

A találkozón, többek között, részt vett még Fejes István a Kaposváriakért Egyesület elnöke, Felder Frigyes önkormányzati képviselő, Kláb Tamásné Bauer Viktória a Fridays For Future kaposvári főszervezője és Meggyes József kaposvári közéleti blogger.

A beszélgetés végén a résztvevők meghatározták a cselekvési tervet és az aktuális feladatokat.

 

kpsvr