KÉPEK - Esnek szét a játékok az okosparkban

2020-01-27 09:33 | #Kaposvár

Korábban a KPSVR számolt be róla, hogy bár nagyon szép lett az okospark és a kaposváriak szeretik is, de borzasztóan silány minőség jellemzi a kivitelezést. Hatványozottan igaz ez a játszótérre.

A KPSVR két cikkben is (itt és itt) beszámolt róla, hogy az okospark kivitelezése borzasztóan silányra sikerült. Azért is sajnálatos ez, mert a kaposváriak tényleg szeretik a helyet és sokan használják. Az okospark megépítése egy jó ötlet volt a városvezetés részéről, de a kivitelezés nem sikerült.

Miért is sikerült volna, hiszen ahogy ezt korábban megírtuk, az „iskolafelújításokról” elhíresült Semeco Kft végezte azt. Összesen 900 millió forint volt a beruházás, de nem sikerült (itt sem) minőséget csinálni. 

(Az iskolabeázásokról és a botrányokról ezen a linken olvashat: https://kpsvr.hu/keres?mit=semeco)

Még októberben hívta fel a KPSVR a figyelmet egy balesetveszélyesnek tűnő játékra, amiről videót is készítettünk. Három hónapnak kellett eltelnie, hogy elkerítsék a játékot. A kos formájú rugós hinta már októberben is veszélyesnek tűnt. A játszótér másik rugós hintája le is tört, így ezt is jobbnak látták elkeríteni.

 

 

 

kpsvr