Mi történik a Virágfürdőben? Egyre kuszább a helyzet

2020-03-08 00:30 | #Kaposvár

Közel 6000-en olvasták a KPSVR Virágfürdővel kapcsolatos cikkeit a múlt héten. Sokasodnak a kérdések, de csak nagyon furcsa válaszok születnek. 

Lassan egy hete számolt be a KPSVR a Virágfürdő meglepő húzásáról, miszerint a régi 50 méteres medencét csak 3 órára 14:00-17:00 óráig tartanák nyitva március 1-től. A váratlan döntésről egy úszóedző posztolt a Facebookon és egy képet is mellékelt, amin a tájékoztató is látható.

Nem érhető el leírás a fényképhez.
facebook

Kérdéseinkkel megkerestük a Virágfürdő vezetőségét, de éppen szombaton délelőtt 9:00 órakor írtuk meg, hogy a háromszoros uszodahasználati díjjal kapcsolatban semmi válasz nem érkezett, és az 50 méteres medence korlátozott nyitva tartásával kapcsolatos kérdéseinkre se jött reakció. 

Aztán 1 órával cikkünk megjelenése után mégis jött válasz az ügyvezető asszonytól, igaz, kerülőúton. A Kaposvár Most helyi hírportálnak arról számolt be, hogy hónapok óta végeznek felmérést az uszoda kihasználtságáról. Megerősítette, hogy valóban vannak olyan időszakok, mikor a három medencét nem tudja a Virágfürdő gazdaságosan üzemeltetni, és előfordult, hogy csak hat, de olyan is, hogy csak három vendég vette igénybe a szolgáltatást. 

Ezért a régi 50 méteres medence 14:00-21:00 óráig lesz nyitva.

Ez elég furcsa, hiszen egy hete még arról tájékoztatták a vendégeket, hogy 14:00-17:00 óráig fog üzemelni március 1-től a medence. Úgy látszik a népharag gyorsan felülírhatta a vezetőség elképzeléseit. Természetesen erről egy szó sem esik a cikkben.

De van itt még furcsább gondolatmenet is: az ügyvezető asszony elmondta, az úszók igényeihez alakítják a nyitva tartást, és ha kell, meghosszabbítják azt. 

  • De vajon mit csináltak a több hónap alatt, mikor az igényeket mérték fel? 
  • Milyen felmérés készült több hónapig, amit gyakorlatilag egy hét alatt szó nélkül felülírtak? 
  • Melyik nyitva tartás az igaz?
  • Ha a 14:00-21:00 órás nyitva tartás a valódi, akkor milyen igények érkeztek be egy hét alatt, amit a több hónapos felmérés során nem tudott megismerni a fürdő?

A válaszokat elfogadjuk bármely portál hasábjain!

 

kpsvr