Apokalipszis - Armageddon

2020-03-09 10:00 | #Kaposvár #blog

És mondá az úr, s lészen a fejekben őskáosz. Úgy érzem, nem lészen apokalipszis, "valaminek a felfedése, feltárása", nem lészen mert egyeseknek nem érdeke a történések feltárása, megy a ködösítés. Meggyes József írása.

A szerző Kaposváron született, kisebb megszakítással a városban élt. Itt nőtt fel, részben ide járt iskolába is, és itt dolgozta végig hivatását. Első blogja -MJ Vándor- 2009.09. 08-tól íródik, a ...tükör... 2011.06.25-én indult és a Zsömi 2015.11.17-én. Itt a KPSVR-en általában a ...tükör... blog írásai olvashatók. 

Úgy érzem, késik még az armageddon, "a végső csata", mert fontosabb a ködösítés, hülyítés, a félelem fenntartása, az emberek önpusztító, sorsrontó hajszolása. Egyesek ... nem tudom mit cselekszenek! Nem tudom, nem értem, nem látom át, hogy mi az oka és főleg mi a célja ennek a világméretű kuplerájnak, ami "koronavírus" címen folyik. Egyre inkább azt vélem, hogy a fele hazugság, a másik fele meg részben sem igaz! 

Mostani írásom folytatásában az ellentmondásokat, pontosabban azokból kiragadott néhány példát boncolgatok. Sajnos a visszafogott válogatás ellenére is kicsivel terjedelmesebbre sikeredett, mint terveztem, ezért nem is hozom át ide. Aki nagyobb olvasói türelemmel lett "megverve" a blogoldalon végigolvashatja. Hangsúlyozom, nem teljes a kép, csak gondolatgerjesztőnek szántam. Nem riogatni akarok, de iszonyatosan sok az ellentmondás, az emberek alulinformáltak, a felkészültség olykor nevetségesen hiányos. A "parasztvakítás" az tökéletes! Ott látszik a gyakorlottság.

Az írást teljes terjedelmében itt érhetik el:

https://tukorrokut.blogspot.com/2020/03/apokalipszis-armageddon.html?fbclid=IwAR1d_GDDosP9JhwjMvZsf2LEHwJPYG9P-lJxy5VYFN8fxQlfZ67wuLJ2uig