Illegális hulladék a Desedán

2020-03-13 14:59 | #Kaposvár #Zöld

A helyszín beazonosítása nem lehet nehéz, hisz a háttérben, a túlsó parton, jól látszik a Fekete István Látogatóközpont jellegzetes épülete. Nem lesz kis feladat a vállalás, nem lesz kis munka az ország kitakarítása.

Meggyes József írása:

A szerző Kaposváron született, kisebb megszakítással a városban élt. Itt nőtt fel, részben ide járt iskolába is, és itt dolgozta végig hivatását. Első blogja -MJ Vándor- 2009.09. 08-tól íródik, a ...tükör... 2011.06.25-én indult és a Zsömi 2015.11.17-én. Itt a KPSVR-en általában a ...tükör... blog írásai olvashatók. 

Meg oszt olcsó sem lesz. Feltéve, ha marad a nagytakarításra pénz. Marad vajon? Majd összeszedik az önkéntesek igaz? No persze a költségkiadásokat lehet kicsit ellensúlyozni azzal, hogy az önkénteseknek nem biztosítunk semmit, vegyék meg maguknak. Előtte azonban jól fel kell tolni a gumikesztyű, gumicsizma árát, lehetőleg az egekbe, mint most a szájmaszkokét. 

Meggyes József

Tudtátok, hogy most a "vírus kedvéért" a sebészi maszk ára 50-ről 800 Ft-ra ment fel? Erre a kupacra azért érdemes volna a hatóság éles szemű emberének "rárepülni", ugyanis az egész halom különféle gépjárművek különféle törött elemei. Lökhárítók, egyéb karosszéria elemek, lámpatestek ... s ki tudhatja miféle nyomot lehetne lelni a kupacban valahol? Micsoda szemétség!

A teljes írás itt olvasható: https://tukorrokut.blogspot.com/2020/03/szep-kilatasaink-nem-korona-de-virus.html?fbclid=IwAR3BumNtRG9N0hm6Z2B-FwSYePCPZBXiq2ISP4mlBBMqdEw3YQdWck11vzo