KÉPEK - „Alja munkát végeztek!” Kátyúzás a Búzavirág utcában

2020-05-21 18:01 | #Kaposvár

Ez volt a legfinomabb jelző, amivel a lakók a kátyúzási munkálatokat illették a Búzavirág utcában. Néhány nap elteltével a frissen aszfaltozott részből már ököl nagyságú darabok hiányoznak.

A KPSVR már korábban is foglalkozott a Búzavirág utcában található bokáig érő kátyúkkal, melyet a lakók elmondása szerint többször jeleztek a helyi képviselőnek. Ígéretet is kaptak a választás előtt, hogy megcsinálják, de erre ők sem számítottak.

Néhány napja megjelent egy kisteherautó a helyszínen, a munkások kicsit kisöpörték a területet, majd rálapátolták az új aszfaltot és egy géppel lelapították. A félig megszáradt aszfaltba a szél visszahordta a korábban elsöpört apró száraz faleveleket, melyek bele is ragadtak. 

A lakók elmondása szerint feltehetően a még meg nem száradt aszfalton autóval is közlekedtek, mivel körbe se volt kerítve. Ennek következtében nagyobb darabok is kiszakadtak a frissen aszfaltozott útszakaszból. 

„Ha ezért valaki pénzt kapott, azt sürgősen ki kell vizsgálni!” – mondja az egyik lakó. 

A képeken jól látható az elvégzett munka minősége. Arról nem is beszélve, hogy a most „megcsinált” résztől néhány méterre ugyanúgy meghagyták a hibás aszfaltot.

 

 

 

 

 

 

 

kpsvr