Keresi a titkos jótevőt a megbüntetett véradó hölgy

2020-05-22 10:27 | #Kaposvár

Valaki kifizette a véradás közben megbüntetett hölgyre kiszabott bírságot. Beatrix néhány hete érdeklődött a városgondnokságon büntetéséről, de közölték vele, hogy kifizették. 

„Megdöbbentem, és meghatódtam mikor a városgondnokság munkatársa közölte velem, hogy kifizették a büntetést” – mondta a KPSVR-nek Beatrix. Azonban arra nem kapott választ, hogy ki volt a titkos jótevő. 

Ahogy a KPSVR beszámolt róla, még március végén kapott büntetést Beatrix, mert véradásra sietett, de nem talált a kijelölt parkolóban helyet, így megállt a Biczó Ferenc utcában. Nem volt ideje parkolójegyet venni, így mikor végzett már megbüntették. 

Beatrix nem is vitatta a büntetést, de méltányosságért a városgondnoksághoz fordult, hiszen igazolni tudta, hogy véradáson volt. Méltányosságot ennek ellenére nem kapott, ki is küldték neki a fizetési felszólítást.

„Nem az összeg nagysága zavart, hanem az elv, hogy véradóként semmilyen méltányosságot nem kapok.” – mondja csalódottan Beatrix.

A felszólítás után felhívta a városgondnokságot, és akkor közölték vele, hogy valaki már kifizette a bírságot, de arra nem tudtak felelni, hogy ki volt az.

Beatrix arra kéri a titkos jótevőt, hogy jelentkezzen, mert meg szeretné neki köszönni a gesztust és az emberséget, amit a városgondnokságtól remélt volna.

kpsvr