Feljelentették Pintér Juditot az ételosztás miatt

2020-05-27 10:05 | #Kaposvár

Pintér Judit abbahagyja a szegényeknek szervezett ételosztást, mivel egy haragosa kétszer is feljelentette.

Kedden jelentette be Pintér Judit, hogy felfüggeszti az ételosztást, mivel ismét levelet kapott a jegyzőtől a tevékenysége miatt. 

Pintér Judit - Iványi Gábor - Horváth Ákos Ervin

Pintér Judit valószínűsíti, hogy ugyanaz az illető jelentette fel már másodszor. Mint írja: „Tavasztól a főzéseket a teraszon végeztem. Mindig friss alapanyagokból. Ezt a T. Pétert annyira zavarta, itt sem lakik még, de feljelentett már kétszer.”

A jegyző az ételosztással kapcsolatban a következőket írta: "Kérem továbbá, hogy a járványügyi helyzetben fontolja meg a rászorulók részére saját lakáson történő étel előállítást, hiszen a mások részére történő ételosztásnak meg kell felelnie a vonatkozó közegészségügyi előírásoknak, e tevékenység engedély köteles."

Judit kérdésünkre elmondta, hogy annyira elmérgesedett a helyzet az új lakóval, hogy nagyon nehéz lesz normális mederbe terelni a dolgokat. A házuk kezelését is át akarja venni, amitől nagyon fél, hiszen a társasház milliókat spórolt, amit nem szívesen bízna egy olyan emberre, akivel ennyire elmérgesedett a viszony. 

kpsvr