Kaposváron is gyűjtik: Szél és Hadházy meghekkeli a nemzeti konzultációt

2020-06-11 08:58 | #Politika #Kaposvár

A kormány nemzeti konzultációt indít a nyáron, melyben többek között a járvány elleni védekezésről, valamint a Soros-tervről kérdezik majd a magyarokat. Hadházy Ákos és Szél Berndett független országgyűlési képviselők szerint viszont a konzultáció célja nem a párbeszéd, sokkal inkább a manipuláció. Az akcióhoz a kaposvári Kossuth Kör és a Kaposváriakért Egyesület is csatlakozott.

Szél Bernadett és Hadházy Ákos - Hadházy Ákos Facebook oldal

Szél Bernadett és Hadházy Ákos egy Facebookon közzétett videójukban elmondták, az elmúlt időszakban sokan keresték meg őket, akik szeretnék kifejezni a véleményüket a kormány politikájáról, és akik szerint a kormánynak az a célja a nemzeti konzultációval, hogy eltereljék a figyelmet a valós problémákról. Ezért bejelentették: mindenkinek lehetősége lesz elmondani a véleményét, anonim módon, ugyanis begyűjtik a nemzeti konzultációs íveket.

Az akcióhoz csatlakozott az MMM (Mindenki Magyarországa Mozgalom) kaposvári szervezete a kaposvári Kossuth Kör, és a Kaposváriakért Egyesület is. Facebook posztban tették közzé, hogy várják mindazok jelentkezését, akik segítenének a gyűjtésben, illetve jelentkezzenek, akik leadnák a konzultációs ívet. 

A kezdeményezéssel az a céljuk, hogy megmutassák, milyen sokan vannak azok, akik nem értenek egyet a “konzultációnak nevezett nemzeti manipulációval, és kampány helyett kormányzást akarnak.” Szél Bernadett és Hadházy Ákos arra is felhívták a figyelmet, hogy aktivisták jelentkezését is várják.

Kaposváron itt lehet jelentkezni:

 

kpsvr

Borítókép: Hadházy Ákos Facebook oldal