Lemondott az Index vezérigazgatója

2020-06-23 20:09 |

A kreativ.hu információi szerint Pusztay András, az Index Zrt. vezérigazgatója lemondott posztjáról. Saját döntése alapján benyújtott lemondását követően – keddtől Ződi Zsolt váltja Pusztayt az Index.hu Zrt. vezérigazgatói posztján.

A kreativ.hu-nak eljuttatott közleményben Bodolai László, az Indexet tulajdonló alapítvány kuratóriumi elnöke úgy fogalmaz: „Ezúton is szeretném megköszönni Pusztay András eddigi munkáját. Vezérigazgatói tisztségéről való lemondását elfogadtam, és felkértem egy régi jogász barátomat, Ződi Zsoltot, akinek személye számomra garancia arra, hogy az Index továbbra is az ország legolvasottabb online híroldalaként független és hiteles tudjon maradni, hisz nincs másik.”

A felkérésre Ződi Zsolt is reagált, közleményében azt írja: „Nagy megtiszteltetés volt barátom és kollégám, Bodolai László felkérése, amit örömömre szolgált elfogadni. Célom az, hogy az Index megőrizze minden eddigi értékét és piacvezető pozícióját, amitől Index az Index, és ebben számítok a szerkesztőség közreműködésére, ahogy ők is számíthatnak az én tapasztalatomra és támogatásomra.”

Ződi Zsolt korábban volt a Magyar Tudományos Akadémia Jogtudományi Intézetének tudományos munkatársa, jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tudományos főmunkatársa.

 

Forrás: JövőTv