Kedves Alán! Szégyellje magát! Válasz a Kaposvár Most cikkére

2021-01-20 13:47 | #Kaposvár #Politika #Fejes István #Civil Elektori Tanács

A Kaposvár Most, újságírónak álcázott, főpropagandistája írt egy számára rutinszerű témában egy rutinszerű „véleménycikket”. Ebben a Civil Elektori Tanács megalakulásának apropóján személyemen keresztül ostorozza az ellenzéket – azonban ismét egy kicsit eltévedt. Sebaj, megpróbáljuk kivezetni az erdőből.

A véleménycikk szerzője Fejes István közgazdász, a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom Somogy megyei koordinátora.

Fejes István (balra) Hadházy Ákos (jobbra)

Szögezzük le az elején: én soha nem voltam semmilyen pártnak tagja! 

Kedves Alán! Ha bármelyik pártba bele akar rúgni, akkor tessék máshol kopogtatni!

A Kaposváriakért Egyesület vezetését azért vállaltam, mert hiszem, hogy óriási szükség van a közéletben a pártokhoz nem kötődő civilek nagyobb mértékű szerepvállalására. Ennek a civil szemléletnek a képviseletét vállaltam az önkormányzati választási kampányban a pártok mellett – beismerem, kevés sikerrel. Nem is vettem fel a képviselői mandátumot.

Az alapelv helyességét azonban továbbra sem lehet megkérdőjelezni – sőt a 2019-es év után még erősebben hiszek benne – viszont a megvalósítás eszköze akkor nem volt „ideális”. Ezért elengedtük a Kaposváriakért Egyesületet, és egy olyan formációban képviseljük ezentúl a civil szemléletet, amely immár deklaráltan csak pártonkívülieket vesz föl soraiba.

Tovább olvasva a cikket, Szekeres Alán szememre veti, hogy nem lehet tudni semmit a Civil Elektori Tanács tagjairól.

Ezt a pofátlan álszentséget! 

Mintha nem ez a rezsim teremtette volna meg azt, hogy sokan már nem merik vállalni a véleményüket! Aki bírálni merészel, annak az állása, egzisztenciája foroghat veszélyben, főleg, ha a közszférában dolgozik! Visszaértünk hát egy olyan rezsimbe, amikor vigyázni kell ki mit mond?! 

Kedves Alán! Ön, mint a rezsim egyik aktív kiszolgálója, ezt meri szemére vetni azoknak, akiknek az adójából kapja a fizetését? 

Végül, a cikk lezárásaként súlyos félmondat hangzik el: „Tulajdonképpen csak el kellene hajtani őket…”

Kedves Alán! Kikről beszél?! Csak nem azokat kellene elhajtani, akiknek nem tetszik a fideszes urizálás? Csak nem azokat kellene elhajtani, akik kritikai véleményt akarnak megfogalmazni? Csak nem azokat kellene elhajtani, akik nem hajbókolnak a rezsimnek? 

És hová akarná elhajtani őket? Éppen a magyarországi németek elhurcolásának emléknapján? Csak nem arra akar utalni, hogy húzzanak el innen messzire? Hát nem üresedett ki még a hazánk eléggé? 

Szégyellje magát!