Tárcalopással vádolták meg a fiút, ezért apjával együtt összeverték

Kpsvr 2022-07-13 09:26:00
Az önbíráskodó trió tagjait nem érdekelte, hogy nem került elő a brifkó, az utcára kirángatva ütötték-rúgták áldozataikat.

Csoportosan elkövetett önbíráskodás kísérlete és más bűncselekmény miatt emelt vádat a kaposvári ügyészség azzal három Kaposvár környéki férfival – köztük egy fiatalkorúval - szemben, akik törvénysértő módon akartak visszaszerezni egy eltűnt pénztárcát az állítólagos tettestől.

A fiatalkorú vádlott és felnőtt társa januárban az esti órákban otthonában kereste fel a sértettet, akiről azt feltételezték, hogy ellopta a vádlott nevelőanyjának pénztárcáját.

A két férfi először csak az utcáról kiabálva fenyegetőzött a sértett apjával, majd magával a sértettel, akik hiába bizonygatták, hogy nincs náluk a keresett pénztárca, a fiatalkorú vádlott mégis kiosztott egy pofont a meggyanúsított férfinak. Miután ezzel nem értek célt, a fiatalkorú telefonon odahívta az apját is, aki ahelyett, hogy csitítani próbálta volna a párost, maga is bekapcsolódott a bántalmazásba: először az idősebb sértettet ütötte orrba, majd fiával és ismerősükkel együtt benyomták a ház nagykapuját, ahol előbb az udvaron, utána pedig az utcára kihúzva ütötték és rúgták a tárcalopással vádolt fiút.

A verésnek néhány perccel később az vetett véget, hogy a vádlottak meghallották, hogy kihívták a rendőröket. A két sértett a bántalmazások következtében könnyebb sérüléseket szerzett. A vádlottakat a kaposvári rendőrök már másnap elfogták, majd valamennyiük letartóztatását elrendelte a bíróság.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában az azóta bűnügyi felügyelet és távoltartás hatálya alá került vádlottak közül a fiatalkorúval szemben felfüggesztett fiatalkorúak fogháza, míg apjával és harmadik társukkal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

 

 

 

                                                                                           

Szólj hozzá!

Orbán bizonygatja, hogy telt ház volt a beszéde alatt Amerikában

Orbán Viktor a Facebookon bizonygatja, hogy telt ház volt a beszéde alatt és állva tapsoltak. Csak egy a baj: ő nem látszódik a képen.

Targédia - 12 halott egy horvátországi buszbalesetben

Magyarország felől érkezett a felborult busz, zarándokok az áldozatok

Milyen íze van Orbán seggének?

Két amerikai műsorvezető szólt be egymásnak. Az egyikük Orbán Viktor hátsójának ízéről kérdezte a másikat, annak kritika nélküli seggnyalására utalva.

Kiszáradt tó medréből jelentkezett be az LMP képviselője

Új szemléletű vízgazdálkodásra van szükség - emelte ki Keresztes.

Mától úgy is ki lehet vágni egy akácerdőt, hogy pótolni sem kell a fákat

Sokkal könnyebb már kivágni a fákat, hogy eltüzelhessük őket. Felpörög a fakitermelés, hogy legyen mivel fűteni Magyarországon.

Az olcsó orosz olaj és az ársapka miatt szárnyal a MOL

Közzétette a társaság a második negyedéves eredményeit, szép summát termeltek.

Nagy Feró már nézi, hogyan spórolhat a rezsivel

Nagy Feró, aki a választások alkalmával élénken kapányolt a Fidesznek és magának Gelencsér Attilának is, már azon gondolkodik, hogy melyik szobában kell egyáltalán fűtenie a Fidesz által megemelt rezsiárak miatt.

Burgenlandban nem nő a rezsi, sőt, 280 ezer forintnyi támogatást is kapnak az infláció ellen

Bár a fideszes politikusoktól rendre azt hallgathatjuk, hogy a nyugatnak vége, hanyatlik és Magyarország az utolsó "normális" mentsvár, ennek ellenére mégsem a Fidesz-kormány csökkenti 280 ezer forintnyi euróval a magyar családok terheit, hanem a burgenlandi tartomány a burgenlandi családok terheit.

Annyira nincs pénz a tűzoltóknál, hogy kevesebbet kell gyakorlatozniuk

A válság kezd egyre veszélyesebb lenni. A tűzoltóknak minden forintot meg kell fogniuk, különben a járművek beindítására sem lesz elég üzemanyaguk.

Letartóztatták a gyermeküket halálra kínzó szülőket Szombathelyen

Addig rugdosták és éheztették a csecsemőkorú babájukat, hogy belehalt a bántalmazásba. Vigyázat, megrázó részletek!

Csak megrovás járt Kálmán Olga lefejezésével való fenyegetésért

A Blikknek a férfi azt mondta: változatlanul gyűlöli Kálmán Olgát és a baloldalt, nem bánta meg tettét, de nem tette volna meg, amiket írt.

LMP: a Fidesz bojkottálja a válság miatt tartandó parlamenti ülést

A zöld párt megdöbbentőnek tartja, hogy a Fidesz képviselőcsoportja egységesen bojkottálja azt a rendkívüli parlamenti ülést, ahol az országgyűlésnek a magyar embereket sújtó válsághelyzetet kellene megoldania.

Több, mint kétmilliárd forintot „spórolt” a 74 személyes cégpolip

69 gazdasági társaság alkotta a céghálót, mely takarító és őrző-védő vállalkozásoknak segített megspórolni különböző adóka és áfát csalni.

Kaposváron lesz tűzijáték augusztus 20-án

Számos városban, a válságra hivatkozva, elmarad az augusztus 20-ai tűzijáték. Kaposvár nem ilyen város.

Helyreigazítás

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

500 dollárért bárki bosszút állhat az oroszokon, aki úgy érzi, van miért

Ötletes, bár meglehetősen bizarr szolgáltatást indított az ukrán hadsereg egy katonai portállal együttműködve.

Pétekig lehet bediktálni a mérőóraállásokat

Aki eddig az átlag felett fogyasztott, annak érdemes lehet most diktálnia őket az MVM-nek pontosabb elszámolás miatt.

Jövő hétfőtől már csak a nem rezsicsökkentett PB gázpalackot árulja a MOL

A 11,5 kilós, rezsicsökkentett palack 5 ezer 175 forint volt. Most a kisebb palack drágább lesz és csak azt lehet majd kapni.

Zelenszkij: az oroszoknak nincs esélyük megnyerni a háborút

Az ukrán elnök reagált arra, hogy egy rakétatámadásban meghalt a legnagyobb gabonaexportőr vállalat vezetője.