Tragikusan fiatalon elhunyt kaposvári röplabdázó emlékére hoztak létre alapítványt

Kpsvr 2022-07-28 12:31:00
Sokkoló hír jelent meg az idei év első napján: autóbalesetben elhunyt két fiatal röplabdázó. Mit utóbb kiderül, egyikük Iván Gergő, a Fino Kaposvár tizenkilenc éves feladója, másikuk Sümegi Norbert, utánpótlás-válogatott játékos.

Gergő emlékére, szülei a baleset után nem sokkal egy alapítvány létrehozását kezdeményezték: Iván Gergő Emlékalapítvány a tehetséges fiatal magyar röplabdásokért - írja a Nemzetisport.

A szervezet elnökének Koch Róbertet, a férfiválogatott szövetségi kapitányát kérték fel.

„Gerit személyesen 15 évesen ismertem meg, a strandröplabda révén, két csodás és sikeres nyarat töltöttünk együtt, mikor Marci fiammal kétszer nyertek korosztályos bajnokságot – kezdte a visszaemlékezést Koch Róbert. – Azóta is követtem a pályafutását, többször beszéltünk, ha szakmával, átigazolással kapcsolatban volt szüksége tanácsra, én pedig örömmel segítettem neki. A család kezdeményezésére a Gergő neve alatt működő alapítvány és annak szellemisége nagyon meghatott, és szívből vállaltam az elnökségi feladatot.”

A szövetségi kapitány kiemelte, nagy reményekkel vág neki az alapítvány működésének.

„Gergőben megvoltak azok a kivételes képességek, amelyekkel a legjobbak közé tartozott, és tartott volna még magasabb szintre. Adottságai mellett kivételes szorgalommal és alázattal rendelkezett, emellett a mentális fejlődése is példás volt. Mindazt, amit Gergő az életében képviselt, szeretnék a szervezeten keresztül megadni azon fiúk és lányok számára, akik hasonlóan elkötelezettek a röplabda iránt, de valami mégis hiányzik vagy kicsit megrekednek céljuk elérése felé.”

Az alapítvány a fiatal tehetségeknek mentáltrénert biztosít, életvezetési és táplálkozástudományi háttértámogatásban nyújt segítséget, személyre szabott erőnléti programot állítanak össze a szakemberek, de egyéni technikai képzés biztosítására is lehetőség van.

„Igyekszünk a támogatóinknak valamit adni a támogatásukért, több ilyen és ehhez hasonló árverést, jótékonysági mérkőzést, utánpótlástornát szeretnénk rendezni, hogy a támogatóink száma növekedjen” – zárta gondolatait Koch Róbert.

További információkért keresse fel a www.ivangergoemlekalapitvany.hu weboldalt.

 

Szólj hozzá!

Orbán bizonygatja, hogy telt ház volt a beszéde alatt Amerikában

Orbán Viktor a Facebookon bizonygatja, hogy telt ház volt a beszéde alatt és állva tapsoltak. Csak egy a baj: ő nem látszódik a képen.

Targédia - 12 halott egy horvátországi buszbalesetben

Magyarország felől érkezett a felborult busz, zarándokok az áldozatok

Milyen íze van Orbán seggének?

Két amerikai műsorvezető szólt be egymásnak. Az egyikük Orbán Viktor hátsójának ízéről kérdezte a másikat, annak kritika nélküli seggnyalására utalva.

Kiszáradt tó medréből jelentkezett be az LMP képviselője

Új szemléletű vízgazdálkodásra van szükség - emelte ki Keresztes.

Mától úgy is ki lehet vágni egy akácerdőt, hogy pótolni sem kell a fákat

Sokkal könnyebb már kivágni a fákat, hogy eltüzelhessük őket. Felpörög a fakitermelés, hogy legyen mivel fűteni Magyarországon.

Az olcsó orosz olaj és az ársapka miatt szárnyal a MOL

Közzétette a társaság a második negyedéves eredményeit, szép summát termeltek.

Nagy Feró már nézi, hogyan spórolhat a rezsivel

Nagy Feró, aki a választások alkalmával élénken kapányolt a Fidesznek és magának Gelencsér Attilának is, már azon gondolkodik, hogy melyik szobában kell egyáltalán fűtenie a Fidesz által megemelt rezsiárak miatt.

Burgenlandban nem nő a rezsi, sőt, 280 ezer forintnyi támogatást is kapnak az infláció ellen

Bár a fideszes politikusoktól rendre azt hallgathatjuk, hogy a nyugatnak vége, hanyatlik és Magyarország az utolsó "normális" mentsvár, ennek ellenére mégsem a Fidesz-kormány csökkenti 280 ezer forintnyi euróval a magyar családok terheit, hanem a burgenlandi tartomány a burgenlandi családok terheit.

Annyira nincs pénz a tűzoltóknál, hogy kevesebbet kell gyakorlatozniuk

A válság kezd egyre veszélyesebb lenni. A tűzoltóknak minden forintot meg kell fogniuk, különben a járművek beindítására sem lesz elég üzemanyaguk.

Letartóztatták a gyermeküket halálra kínzó szülőket Szombathelyen

Addig rugdosták és éheztették a csecsemőkorú babájukat, hogy belehalt a bántalmazásba. Vigyázat, megrázó részletek!

Csak megrovás járt Kálmán Olga lefejezésével való fenyegetésért

A Blikknek a férfi azt mondta: változatlanul gyűlöli Kálmán Olgát és a baloldalt, nem bánta meg tettét, de nem tette volna meg, amiket írt.

LMP: a Fidesz bojkottálja a válság miatt tartandó parlamenti ülést

A zöld párt megdöbbentőnek tartja, hogy a Fidesz képviselőcsoportja egységesen bojkottálja azt a rendkívüli parlamenti ülést, ahol az országgyűlésnek a magyar embereket sújtó válsághelyzetet kellene megoldania.

Több, mint kétmilliárd forintot „spórolt” a 74 személyes cégpolip

69 gazdasági társaság alkotta a céghálót, mely takarító és őrző-védő vállalkozásoknak segített megspórolni különböző adóka és áfát csalni.

Kaposváron lesz tűzijáték augusztus 20-án

Számos városban, a válságra hivatkozva, elmarad az augusztus 20-ai tűzijáték. Kaposvár nem ilyen város.

Helyreigazítás

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

500 dollárért bárki bosszút állhat az oroszokon, aki úgy érzi, van miért

Ötletes, bár meglehetősen bizarr szolgáltatást indított az ukrán hadsereg egy katonai portállal együttműködve.

Pétekig lehet bediktálni a mérőóraállásokat

Aki eddig az átlag felett fogyasztott, annak érdemes lehet most diktálnia őket az MVM-nek pontosabb elszámolás miatt.

Jövő hétfőtől már csak a nem rezsicsökkentett PB gázpalackot árulja a MOL

A 11,5 kilós, rezsicsökkentett palack 5 ezer 175 forint volt. Most a kisebb palack drágább lesz és csak azt lehet majd kapni.

Zelenszkij: az oroszoknak nincs esélyük megnyerni a háborút

Az ukrán elnök reagált arra, hogy egy rakétatámadásban meghalt a legnagyobb gabonaexportőr vállalat vezetője.