„Megöllek, te büdös kis k.rva” - Szilágyi Liliána könnyeivel küszködve tett vallomást

Kpsvr 2022-09-16 18:50:00
Könnyeivel küszködve vallott a bíróságnak az őt ért szörnyűségekről Szilágyi Liliána.

SZÖRNYŰ SZEXUÁLIS BÁNTALMAZÁS FOLYT TÍZ ÉVEN ÁT A BÖJTE-GYERMEKOTTHONOKBAN

Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszónőt az édesapja, Szilágyi Zoltán által indított becsületsértési eljárásban hallgatták meg péntek délután. Mint ismert, a már visszavonult sportolónő a tavalyi év végén vádolta meg közösségi oldalán és interjúkban a korábbi olimpikon és jogász apját azzal, hogy testileg, lelkileg és szexuálisan bántalmazta - írja a Blikk.

A bírónő kérdéseire válaszolva Liliána beszámolt az őt ért bántalmazásokról, és megrázó részletek derültek ki. Állítása szerint nyolc éves korában az apja elkezdte vizsgálni, nőtt-e a melle, van-e már szeméremszőrzete.

Később rendszeresen meztelenül kellett mérlegre állnia, miközben apja arról beszélt, le kellene fogynia. Volt egy családi játék is, amikor a fürdés előtt mindannyian meztelenre vetkőztek, ő és a húga is, és apjával így kergetőztek. Azt is elmondta, apja az első menstruációjából vattával mintát vett, majd azt valahova eltette. Gyakran aludtak együtt, s állítása szerint volt, hogy arra kelt fel, hogy a megmerevedett nemi szerve hozzá nyomódik - számolt be a lap a vallomásról.

Liliána vallomása szerint a helyzet odáig fajult, hogy 2015-ben öngyilkosságot kísérelt meg: - Azt éreztem, nincs vesztenivalóm - fogalmazott.

2017-ben aztán újabb jelentős konfliktus tört ki apa és lánya között, Liliána pedig megvédte magát. Visszaütött, rúgott, karmolt. Ismét eljutott arra a pontra, talán a legjobb, ha meghal, apja a földre terítette és ott fojtogatni kezdte.

- Megöllek, te büdös kis k*rva, megöllek, te ribanc!!! – kiabálta az apja Liliána elmondása szerint, úgy fogalmazott, hogy már engedte magát, nem akart több fájdalmat. Azt gondolta, hogy halálával a húga és  édesanyja ezután meg tud menekülni majd ebből a helyzetből.

- Boldog voltam valahol, hogy az apám keze által meg tudok halni. Már kezdtem nem látni - mondta az úszónő.

A verekedés hangjaira aztán az édesanyja épp időben közbelépett, ezután pedig az apja inkább otthagyta őket és elment otthonról.

-Nem akartam, hogy ügy legyen, hiába voltak nyomok. Az olimpiára készültem és azt éreztem, ennek vége lenne. Illetve azt sem akartam, hogy apámat elszámoltassák a tetteiért.” A teljes családját féltette a botrány kipattanása miatt.

„Akkora hatalmat gyakorolt az életünkben, teljes mértékben elhittem neki, hogy bármilyen pozícióból jól tud kijönni.”- hangzott el.

A vallomása végén azt mondta, a vele történtek miatt mentális és pszichés problémái lettek, így például önértékelési problémák, apakomplexus, depresszió, és hogy sokáig a szexualitást is büntetésként élte meg. Így foglalta össze helyzetét, azt, hogy milyen mély sebeket hagyott benne apja bántalmazása.

A bántalmazási vádak kapcsán egyébként a bírónő feljelentést tesz, azaz hatósági nyomozás következik, amelynek idejére a becsületsértési eljárást felfüggesztik majd. Az úszónő a vallomása után szorosan magához ölelte édesanyját.

Borítókép: Fuszek Gábor / Blikk

Szólj hozzá!

Döbbenet: 10 éves fiának szervezett szexet egy anya a fiú születésnapjára

Születésnapra szánt ajándéka miatt jelenleg is letartóztatásban van az az anya, aki 10 éves fiának szervezett szexuális együttlétet egy 15 éves lánnyal. Az aktusról egy másik kamasz készített videót, majd szétküldte ismerőseinek. A Pest megyei vizsgálók a napokban fejezték be a büntetőügyet.

Származásuk miatt támadt a fiatalokra a részeg férfi, akit végül jól összevertek

A trió megpróbált kitérni az agresszív támadó elől, aki azonban egyiküket megütötte, ezután pillanatok alatt leverték.

VIDEÓ - Somogyban bujkált L. Kristóf, akinél több pisztoly is volt, és az osztrákok körözték

A belga-magyar kettős állampolgár ellen szexuális kényszerítés, fenyegetés és erőszak miatt adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot.

Kaposvár belvárosában rabolt ki egy gyermeket H. Szebasztián

A gyermeket a kaposvári buszpályaudvar liftjébe szorította és elvette a pénzét.

Drónnal figyelik a kaposvári autósokat a rendőrök

Összehangolt akció során Kaposváron eddig 66 szabálysértővel szemben léptek fel a rendőrök.

Családi vérengzés: az ismert fitneszmodelt, K. Ildikót férje szúrkálta össze

Nyírteleken, egy heves vita után késelte meg a férje a fitneszmodellt, aki jelenleg is életveszélyes állapotban van.

Szijjártó tenne róla, hogy a szankciók valóban ne működjenek

A nyolcadik csomagot pénteken kezdték részleteiben tárgyalni a tagállamok. Szijjártó kritikus, de azt mondta: a teljes csomagot a magyar kormány nem utasítja el, csak fel akarja puhítani.

VIDEÓ - Brutális pusztítást végzett a vihar: szétbombázta a jég a kerteket

Pokoli erővel tarolta le a magyar kerteket az időjárás. A vihar erős széllel, diónyi nagyságú jéggel szakította be a tetőket Békés megyében.

Gulyás megnyugtatta a nyugdíjasokat a gázszámlákkal kapcsolatban

Megérkeztek az MVM-től a gázszámlák, melyeknek fizetési határideje a nyugdíjfizetés előtt van.

Ennyiért adhatja el Gyurcsány az Apró-villát

Gyurcsány Ferenc a Partizán interjúban megemlítette, hogy egy éven belül eladják az Apró-villát.

Brutális mélyrepülés: 420 forint az euró, 435 a dollár

Nem tett jót a jegybank kamatemeléseket lezáró bejelentése a forintnak, ami az euróval szemben is rekordszintre gyengült. Már a 420 forintot nyaldossa az árfolyam, a dolláré pedig a 435-öt. Bő félév alatt hatalmasat kaszáltak azok, akik a forintjukat idejekorán euróra vagy dollárra váltották.

Döntött a kormány: nem lesz őszi szünet, de hosszabb lesz a téli

December 22-től január 8-ig tart a téli szünet az iskolákban, illetve az állami szervek is leállnak majd ebben az időben. A téli szünetet az őszi szünet rovására hosszabbítják meg.

Döntött a kormány: hamarosan rendkívüli bejelentés jön Orbán Viktortól

Összeült a kormány, hogy megoldást találjon az energiaválságra.

Az EU elleni kémkedés miatt ítélték el a volt jobbikos politikust

Öt év fegyházbüntetést kapott a volt jobbikos politikus, aki egyébként Moszkvában él.

Buszmegállóban hagyta újszülött babáját a harmincas nő

A nyolc fokban kihűlhetett volna a csecsemő, de szerencsére kutyasétáltatók még időben rátaláltak.

Százezrek menekülnek Oroszországból

Még az orosz titkosszolgálat nyilvános adatai is 260 ezer emberről írnak, de ennek a többszöröse lehet.

Végre egy ellenzéki siker - az LMP-s jelölt nyert az újpesti időközi választáson

A kormánypárti Origó "hírportál" az urnazárás után óriási Fidesz győzelemről írt, de a megjelenés után fél órával leszedték a cikket.