Kaposvári fideszes propagandisták: Pintér Attila 40 milliót markolt fel a semmiért

Kpsvr 2023-12-20 13:02:00
Beindultak a kaposvári fideszes propagandisták, akik ellopták a Kaposvári Közéleti Kávéház nevet. Első célpontjuk Pintér Attila volt.

Kaposváron teljesen ismeretlen fiatal fideszesek indítottak egy lejárató Facebook-oldalt, hogy a 2024-es önkormányzati választásra megtámogassák Szita Károly kampányát azzal, hogy fél éven keresztül totálisan lejárassák a fideszes polgármester lehetséges kihívóit.

Oldalukat Kaposvári Közéleti Kávéháznak nevezték el, melyet fideszes szokás szerint elloptak a másfél éve létező, ugyanazon nevű LMP-s programsorozattól.

Első célpontjuk Pintér Attila volt, akit azzal próbáltak lejáratni, hogy a korábbi MSZP-s képviselő már öt alkalommal indult önkormányzati választáson, ebből négyszer körzeti képviselőkén kapott ki, egyszer pedig mint polgármester-jelölt maradt alul,

de listán mindig bejutott a képviselő-testületbe és eddig 40 millió forintot vett fel ezért a tisztségért.

Szegény fideszes fiatalokat nem nagyon képezték ki a választási rendszer működéséből, így teljesen vakon vannak a témában. A választási rendszerünk ugyanis ismeri azt a fogalmat, hogy veszteskompenzáció, hiszen attól, hogy valaki nem nyert egy választáson, még emberek tömegei szavaztak rá, így, ha nem jutna mandátumhoz a vesztes fél, akkor az őket támogató emberek teljesen képviselet nélkül maradnának a döntéshozatalban.

Ez Kaposváron a választók több, mint 50 százalékát jelentené a 2019-es választásokat tekintve, tehát,

a fiatal fideszes propagandisták azt sérelmezik, hogy miért van képviselete a kaposváriak felének, akik nem a Fideszre szavaztak 2019-ben.

Ugyanis a 2019-es önkormányzati választáson többen szavaztak a Fidesz ellen, mint mellette, mégis csak 5 olyan képviselő kerülhetett be a 18 fős kaposvári testületbe, akik nem a Fidesz színeiben indultak.

A fideszes közéleti kávéházas fiatal propagandisták támadása Pintér Attila ellen borzasztó ostobaság, gyermeteg lejáratási kísérlet, amivel csak saját butaságukat és pusztító tájékozatlanságukat bizonyítják. De ne legyenek illúzióink, lesz néhány elvakult fideszes szektatag, akiknél ez a fajta kommunikáció táptalajra talál, de a kaposváriak többsége, beleértve a Fidesz-szavazók többségét is, ennél értelmesebb és nem fognak bedőlni a szemfényvesztésnek.  

Szólj hozzá!

Itt az új fideszes köztársaságielnök-jelölt

Jövő hétfőn dönt az államfő lemondásának elfogadásáról az Országgyűlés, és a kormánypárti frakciók ezt támogatni fogják szavazatukkal.

Kaposváron mindenki megnyugodhat: 655.600 Ft volt az átlagkereset

Kinek tudnánk ezt a bőséget és jólétet megköszönni?

A kutyapelenka nagyon hasznos felszerelés

A minap összefutottam egy ismerőssel és a kutyákra terelődött a szó. Valahogy a kutyapelenka témája is előkerült. Meglepődve tapasztaltam, hogy azt gondolta erről a nagyon hasznos kutyafelszerelésről, hogy ugyanúgy alkalmazzák, mint a klasszikus gyerekpelenkákat.

Hamis márkás termékeket árult a házában az ötvenes férfi

A NAV egy próbavásárlás során buktatta le, kiderült, több, mint 4 millió forintért adott el gagyi ruhákat, cipőket.

Mi a mikrotápanyagok szerepe a táplálkozásban?

A kiegyensúlyozott változatos étrend tartalmaz valamennyi fontos tápanyagot, vagyis szénhidrátokat, zsírokat és fehérjéket, vagyis az energiát adó makro-, illetve az energiát nem szolgáltató, de nélkülözhetetlen mikrotápanyagokat.

Aranyér: mi igaz a problémával kapcsolatban, és mi nem?

A köznyelvben aranyérnek hívott betegségről talán mindenki hallott már, nem egy embernek sajnos konkrét tapasztalatai is vannak ezzel kapcsolatban. Sok tévhit kering azonban a neten az aranyerességről, ezeket igyekszünk cikkünkben megcáfolni.

Problémák, amelyekkel a fiatalok szembesülnek a mai kapcsolatokban

A társadalmi, kulturális és technológiai változások nagyban befolyásolták a párkapcsolati problémák megjelenését, amelyek eltérnek azoktól, amit egykoron a szülők, nagyszülők éltek meg.

LMP: Lázár János minisztériuma fellebbezett a párt népszavazási kérdése ellen

A zöld párt azt akarja elérni, hogy a kormány helyezze hatályon kívül a kiemelt beruházásokra vonatkozó törvényt.

Megérkeztek az új generációs Wink sportcipők

Amikor sportcipőt, kényelmes utcai lépőt keresünk, ami sokáig bírja a mindennapos strapát, akkor bizony átgondoljuk, hogy mit is veszünk meg.

Védelem minden rétegben a tűz és az elektromos kisülések ellen

A nyílt láng, a különféle hőforrások, az áramütés komoly, életet veszélyeztető kockázatot jelent, ezért azokban a munkakörökben, ahol nagy esély van az ezekkel való érintkezésre, a munkavédelemnek ki kell terjednie ezekre.

Szerinted milyen a jó WC-csésze?

Talán még sosem tették fel neked ezt a kérdést, sőt, esetleg te magad sem gondolkoztál még túl sokat rajta. Mert őszintén megvallva talán soha senkinek nem volt túl nagy prioritás, hogy egy-egy felújítás alkalmával sok – vagy legalábbis elég – időt szenteljen annak, hogy kiválassza az ideális darabot.

Egy jó telefon mellé nem árt egy tablet sem

Előbb-utóbb mindenki életében eljön az a pont, mikor rájön, hogy neki egy tabletre is szüksége van a meglévő telefonja mellé. Így van ez akkor is, ha esetleg laptoppal is rendelkezik az illető, hiszen a táblagép utazáskor sokkal praktikusabb.

LMP: Rogán Antal távozzon a közéletből!

Petíciót indított a zöld párt.

Gourmet finomságok nőnapra is

Minden év március 8-án eljön az a nap, amikor világszerte a nőket ünnepeljük, bár ez a nap eredetileg a nők jogaiért folytatott küzdelemről szólt, mára sokat szelídült, és virággal, csokoládéval, figyelmességgel fejezzük ki a megbecsülésünket. 

Górcső alatt a bőrápolás hőse, az E-vitamin

Az E-vitamin kétségtelenül a bőrápolás egyik kulcsfontosságú összetevője. Hogy miért van ez így? Olvass tovább, és megtudhatod! Az útmutatónk ugyanis mindent elmond, amit az E-vitamin bőrre gyakorolt hatásáról tudni kell, és arról, hogyan érdemes használni.

Jó ötletnek tűnt: szétralizták a focipályát

Leesett a hó, s úgy gondolták, driftelni a legalkalmasabb hely a futballpálya, s közel 4 ezer négyzetméteren szétbarmolták a gyepet.

A nagy kérdés: falpanel vagy tapéta?

Az építőipari trendekben az egyszínű, egyformára festett falak ideje lejárt, manapság a változatos megjelenés a divatos. Ezt el lehet érni különbözőféle festékekkel, de sokkal többen választják inkább a falpanellel vagy a tapétával való dekorálást. 

Ungár Péter: Novák Katalinnak és Varga Juditnak politikai értelemben végük van

Az LMP társelnöke Facebook-posztban reagált Orbán Viktor bejelentésére.

Gyárfás Tamás hét év, Portik Tamást életfogytiglani fegyházat kapott a Fenyő-gyilkosság miatt

Az úszószövetség volt elnökét, a Nap TV egykori tulajdonosát emberölésben elkövetett bűnsegédlet, a maffiózót emberölésre felbujtás miatt ítélték el. A felek Gyárfás egy kaposvári adócsalási ügyében kerültek közelebbi ismeretségbe.