Kaposvári fideszes propagandisták: Pintér Attila 40 milliót markolt fel a semmiért

Kpsvr 2023-12-20 13:02:00
Beindultak a kaposvári fideszes propagandisták, akik ellopták a Kaposvári Közéleti Kávéház nevet. Első célpontjuk Pintér Attila volt.

Kaposváron teljesen ismeretlen fiatal fideszesek indítottak egy lejárató Facebook-oldalt, hogy a 2024-es önkormányzati választásra megtámogassák Szita Károly kampányát azzal, hogy fél éven keresztül totálisan lejárassák a fideszes polgármester lehetséges kihívóit.

Oldalukat Kaposvári Közéleti Kávéháznak nevezték el, melyet fideszes szokás szerint elloptak a másfél éve létező, ugyanazon nevű LMP-s programsorozattól.

Első célpontjuk Pintér Attila volt, akit azzal próbáltak lejáratni, hogy a korábbi MSZP-s képviselő már öt alkalommal indult önkormányzati választáson, ebből négyszer körzeti képviselőkén kapott ki, egyszer pedig mint polgármester-jelölt maradt alul,

de listán mindig bejutott a képviselő-testületbe és eddig 40 millió forintot vett fel ezért a tisztségért.

Szegény fideszes fiatalokat nem nagyon képezték ki a választási rendszer működéséből, így teljesen vakon vannak a témában. A választási rendszerünk ugyanis ismeri azt a fogalmat, hogy veszteskompenzáció, hiszen attól, hogy valaki nem nyert egy választáson, még emberek tömegei szavaztak rá, így, ha nem jutna mandátumhoz a vesztes fél, akkor az őket támogató emberek teljesen képviselet nélkül maradnának a döntéshozatalban.

Ez Kaposváron a választók több, mint 50 százalékát jelentené a 2019-es választásokat tekintve, tehát,

a fiatal fideszes propagandisták azt sérelmezik, hogy miért van képviselete a kaposváriak felének, akik nem a Fideszre szavaztak 2019-ben.

Ugyanis a 2019-es önkormányzati választáson többen szavaztak a Fidesz ellen, mint mellette, mégis csak 5 olyan képviselő kerülhetett be a 18 fős kaposvári testületbe, akik nem a Fidesz színeiben indultak.

A fideszes közéleti kávéházas fiatal propagandisták támadása Pintér Attila ellen borzasztó ostobaság, gyermeteg lejáratási kísérlet, amivel csak saját butaságukat és pusztító tájékozatlanságukat bizonyítják. De ne legyenek illúzióink, lesz néhány elvakult fideszes szektatag, akiknél ez a fajta kommunikáció táptalajra talál, de a kaposváriak többsége, beleértve a Fidesz-szavazók többségét is, ennél értelmesebb és nem fognak bedőlni a szemfényvesztésnek.  

Szólj hozzá!

Mire lehet képes egy olcsóbb mosógép?

A mai modern mosógépeknek többnyire igen borsos az ára. Vannak azonban megfizethetőbb árú készülékek is: több olyan típus is létezik, amelyért csupán ötszámjegyű összeget kérnek.

Szervezés és adminisztráció irodaszerekkel

A szervezés, az adminisztráció gyakran monoton feladatnak tűnik, de egy kis kreativitással izgalmas és inspiráló is lehet. Íme néhány ötlet, hogyan alakíthatunk ki egyedi és hatékony rutinokat a mindennapi munkavégzéshez a különböző irodaszerek segítségével. 

Medenceépítés gyorsan és hatékonyan

A privát medenceépítés mindig is a luxus és a kényelem megtestesítője volt. Ahogy a nyári hőség egyre intenzívebbé válik, egy saját medence nem csupán kényelem, hanem valódi oázis is lehet, ahol mindenki felfrissülhet és kikapcsolódhat.

Tényleg számít, hogy mivel mosunk fel?

A felmosás egy nagyon fontos takarítási mozzanat, ez teszi ugyanis igazán por- és koszmentessé a padló felületét. Gyakorlatilag mindenhol szükség van rá, a legkisebb lakástól kezdve a nagy üzemcsarnokokig, a technika pedig nagyrészt a takarítandó felülettől és a felmosás gyakoriságától függ.

Speciális étrend és lángos – összeférhet a kettő? 

A lángosról valószínűleg mindenkinek a nyár, a strand, a szünidő jut eszébe.

Milyen nyaklánctípusok közül érdemes válogatnunk?

A nyakláncok mindig is a kedveltebb kiegészítők közé tartoztak, azt viszont, hogy melyik típus számít épp a legstílusosabbnak, az aktuális divattrend határozza meg.

Kiderült, hogy a lemezjátszók újra virágkorukat élik!

Az audioipar egyik óriási vívmánya volt anno a lemezjátszók megjelenése. Nagyapáink idején virágzó iparág volt a gyártásuk, mára viszont erősen a háttérbe szorult a technológiai fejlődés során.

Ezekről a marketing szolgáltatásokról ne feledkezz meg!

Egyesek csak legyintenek, amikor a cég marketingtevékenységéről esik szó arra alapozva, hogy majd úgyis lesz valahogy. Te ne dőlj be ennek a hozzáállásnak, és időben kezdd el vállalkozásod marketing fejlesztését, hogy kiemelkedhess a piacon.

Elérkezett a környezetbarát promóciós termékek kora

Napjainkban a fenntarthatóság, a környezetvédelem egyre nagyobb figyelmet kap.

Egy padlásfeljáró beépítésének modern és esztétikus lehetőségei

A padlásterek az esetek többségében egyáltalán nem, vagy csak részben kerülnek hasznosításra, holott egy kifejezetten sok lehetőséget rejtő helyiségről van szó. Ehhez persze a megközelíthetőséget sem árt megoldani, amire szinten létezik megoldás.

Mire képes a legmodernebb focilabda?

Ha június, akkor egyértelműen az Európa-bajnokságról szól minden. Számunkra is kedves és fontos lesz az esemény, hisz a magyar válogatott is játszani fog. A magyarok és a többi játékosok is egy igazán különleges focilabdát fognak rúgni minden egyes mérkőzésen, amiben a legmodernebb technológia található meg.

Ismét Szita Károly lesz Kaposvár polgármestere

A Fidesz-KDNP megint tarolt, az ellenzéknek újra csak a kompenzációs helyek maradtak.

Az öntözés elengedhetetlen az aszályos időkben

Az időjárási anomáliák korszakát éljük. Heves esőzések, aszályos időszakok váltják egymást, emellett folyamatosan megdőlnek a melegrekordok. Európában az idei nyár különösen forrónak ígérkezik. 

Napozz izgalmasan!

A hidegebb hónapok után a Nap első sugarai mindenkit a szabadba csábítanak. Jótékony hatásait testünk, lelkünk és szellemünk hamar meghálálja. Maga a napozás azonban nem egy izgalmas tevékenység, sokan nem szeretik emiatt, viszont könnyedén élvezhetővé tehetjük.

Rendőrautóval ütközött a jogsi nélkül, ronccsal furikázó sofőr

A balesetben egy rendőr súlyosan megsérült, a vétkes kocsijában utazó gyerek maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Felgyújtotta a betlehemet, rátámadt az esetet videózóra és tört-zúzott az előállítóban

Nem volt pénze tovább utazni az anyjához, így inkább nekiállt randalírozni.

Hét óra alatt 63 gyorshajtót mértek be a rendőrök

Kaposváron és vonzáskörzetében rakták ki a traffipaxokat a zsaruk.

Lezárta az LMP a gödi akkumulátorgyárat

A bíróság kimondta, hogy a Samsung gödi gyára nem rendelkezik megfelelő környezethasználati engedéllyel, ezért akciózik a párt.

Telekrendezésre hivatkozva több, mint 350 liter olajat öntöttek a Kaposba tartó patakba

A szomszédos utcában észrevették az olajos vizet, így sikerült megakadályozni, hogy a szennyezés elérje a folyót.